Lansarea noilor produse Walmark in cadrul Conferintei Nationale de Farmacie

Lansarea noilor produse Walmark in cadrul Conferintei Nationale de Farmacie

Publicat: 30.11.2010

Vizualizări: 0

În luna noiembrie Colegiul Farmaciştilor din România împreună cu Asociaţia Medicală Română au organizat Conferinţa Naţională de Farmacie, conferinţă la care au participat peste 1000 de medici si farmacişti.

Organizatorii consideră Conferinţa Naţionalăde Farmacie ca fiind "Cel mai valoros eveniment stiinţific interdisciplinar farmacist-medic".

citeste mai mult

Principala temă abordată a fost "Actualităţi în practica farmaceutică". De asemenea, în cadrul conferinţei desfăşurate în perioada 18-20 noiembrie la Palatul Copiilor din Capitală, au fost discutate si subiecte cum ar fi "Noutăţi in Medicţia diferitelor patologii", "Formulări moderne", "Combinaţii Medicamentoase", "Interacţiuni medicamentoase", "Vitaminele între mit si realitate", "Reglementări actuale in prescrierea medicamentelor" şi "Tratamentul antidiabetic: trecut, prezent şi perspective”

 In cadrul acestei conferinţe, compania Walmark a fost prezenta alături de alţi producători de medicamente şi suplimente alimentare de renume, prin aducerea la cunoşţinţă a publicului de specialitate lansarea unor noi produse: GinkoPrim SMART, GinkoPrim HOT, OptiTensin, Urinal Akut (formula imbunatatita), Minimarţieni Gummy si ArtroStop Rapid + (formula imbunatatita) .

GinkoPrim SMART

Conţine Ginkgo Biloba, Magneziu si DMAE  cu acţiune tonică asupra sistemului nervos, cu efect nootropic (creşte puterea de concentrare şi memoria). De asemenea produsul sprijină microcirculaţia periferică şi prezintă  efect antioxidant.

GinkoPrim HOT

Conţine Ginkgo Boliba, Magneziu si Capsaicină. Sprijină microcirculaţia periferică, memoria şi funcţia cognitivă, are efect antioxidant, încetinind procesele de îmbătrânire. Capsaicina este o componentă a ardeiului iute, cu efect vasodilatator si analgezic, ce amplifică termogeneza şi astfel contribuie la reducerea efectului de mâini şi picioare reci, a amorţelilor membrelor si crampelor musculare.

OptiTensin

Conţine extract din frunze de măslin (oleuropeină) cu rol în scăderea colesterolului sangvin şi a tensiunii arteriale. Oleuropeina blochează aterogeneza menţinând astfel sănătatea inimii, creşte producţia de oxid nitric determinând relaxarea pereţilor vaselor de sânge, inhibă agregarea plachetară, ajută la menţinerea glicemiei în limite normale si prezintă un efect antioxidant.

Urinal Akut

Conţine componenta activă CystiCran, o formă concentrată de extract de merişor care împiedică aderarea bacteriilor contribuind la sănătatea tractului urinar, tubului digestiv si a cavităţii bucale.

Minimarţieni Gummy

Jeleuri cu un conţinut ridicat de Calciu şi Vitamina D ce susţin dezvoltarea armonioasă a oaselor copiilor şi tinerilor, VitaminaC, E si Zinc cu rol antioxidant si imunostimulator, Biotină o parte a enzimelor ce participă la sinteza acizilor graşi, aminoacitzlor şi a glucozei si Complexul B cu rol esenţial in metabolismul celular.

ArtroStop Rapid +

Un produs îmbunătăţit cu complexul ExPur (Colagen tip II si Vitamina C). Scade rigiditatea articulară, îmbunătăţeşte mobilitatea şi rezistenţa articulaţiilor, ameliorează rapid durerile articulare, are un rol antiinflamator şi creşte vâscozitatea lichidului sinovial care lubrifiază articulaţiile datorită colagenului tip II.

Produsele deja consacrate ale companiei nu au fost lăsate în umbră, ele fiind cu precădere tema discuţiilor desfăşurate la standul de prezentare. Astfel, prin intermediul consultanţilor săi, compania Walmark nu a oferit numai consultaţii de specialitate, ci a colectat şi feedback-ul din partea farmaciştilor.

Totodata in cadrul acestei conferinte a avut loc un simpozion organizat de Walmark si prezentat de Dr. Gerald Filip, consultantul medical Walmark, cu titlul: Suplimente alimentare inovatoare – sănătate pentru întreaga familie” , prezentare ce a avut ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos, responsabilizarea oamenilor în privinţa sănătăţii lor si prezentarea noilor produse ale companiei.

Pentru că dorim să fidelizăm clienţii si să menţinem aprins interesul faţă de produsele din portofoliu am organizat o tombolă cu premii surpriză reuşind astfel să îndeplinim şi misiunea Walmark, aceea de a oferi oamenilor sănătate.

 

Articol realizat de Alexandra Gainusa

Studenta a Facultatii de Farmacie Carol Davila, Bucuresti

Colaborator in cadrul programului de practica Walmark