Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Publicat: 02.12.2010

Vizualizări: 6

Andrei Roşu, un tânăr de 33 de ani, este un exemplu de atitudine si viziune pe care vi-l oferim. El este unul dintre oamenii in viata căruia Walmark este prezent. Il sprijinim cu drag in dorinta sa de aduce pasiunea catre performanţă.

Ce înseamna performanţa? Poate inseamna efort, pasiune şi timp risipit sau poate cunoştinţe şi motivaţie.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii spanioli, longevitatea nu se explică printr-o mutaţie genetică, ci printr-un stil de viaţă sănătos.

De-a lungul timpului Walmark s-a implicat in viaţa oamenilor sfatuindu-i să fie mai dinamici sustinandu-i si indrumandu-i catre un stil de viaţă sănătos.  

Alimentaţia echilibrată, activitatea fizică regulată şi gândirea pozitivă sunt cele mai bune recomandari pentru a avea o viaţă sănătoasă si pe care le sustinem cu incredere in continuare. Secretul unui stil de viaţă sănătos consta in deschiderea  de a trai sănătos, parcurgand mai multi pasi fără insa a face schimbări drastice.

Andrei este primul român înscris la maratonul Polului Nord, primul toboşar la Polul Nord sau după propria descriere: “Sunt un om obişnuit din Bucureşti trainer in zona de banking, aflat între 30 si 40 de ani, cu calităţi şi defecte, cu împliniri şi nereuşite, cu mulţi amici, dar puţini prieteni şi, ce conteaza cel mai mult, tot timpul cu zâmbetul pe buze – trăind clipa şi gonind încrezător spre viitor, acceptând cu drag “sistemul de iluzii” descris de Liiceanu…”

"7 maratoane, pe 7 continente, în 77 de săptămîni” este proiectul lui Andrei care deşi este maratonist amator se implica in actiuni de voluntariat la Hospice „Casa Speranţei“.

Primul maraton din proiectul în care Andrei aleargă pentru Hospice a fost Australian Outback Marathon, desfăşurat in deşertul roşiatic din zona muntelui Uluru, in data de 31 iulie 2010.

A urmat Eurasia Marathon, desfăşurat la Istanbul, pe 17 octombrie, iar la începutul lunii decembrie urmează Pacific Coast Marathon, în Chile, şi o săptămînă mai tîrziu, pe 12 decembrie, Antarctic Ice Marathon.

De la temperaturile mult sub minus, din Antarctica, Andrei va merge apoi în Algeria, pentru Maratonul Saharei.

Pe 29 mai 2011 este programat Everest Marathon, maratonul care se desfăşoară la cea mai mare altitudine.

Ultima competiţie din proiectul său de “7 maratoane, pe 7 continente în 77 de săptămîni” va avea loc pe 28 iunie 2011, Andrei urmînd să ia startul la Mayor’s Marathon, din Alaska.

Pentru că asemenea companiei Walmark, Andrei susţine un stil de viaţă sănătos şi pentru că are încredere în produsele noastre ne-am decis sa-l sprijinim în aceste activitati de maratonist, sponsorizându-l cu produsele necesare in compensarea efortului depus in timpul antrenamentelor.

Îi urăm mult succes şi forta in urmatoarele competiţii. Va invitam sa cititi mai multe despre Andrei accesand blogul lui personal: https://www.andreirosu.org/

 

Articol realizat de Alexandra Gainusa

Walmark