Marele pariu este acela cu tine însuţi.

Marele pariu este acela cu tine însuţi.

Publicat: 18.08.2011

Vizualizări: 3

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Dorinţa de a se depăşi pe sine, de a descătuşa OMUL Andrei, de a dovedi că se poate, de a se dezînhiba, de a demonta temerile interioare , de a se păstra frumos şi modest.

Povestea lui Andrei a început în urma cu puţin timp, când Andrei a decis să îşi schimbe modul de viaţă şi să devină un model pentru fiul său. În aproape un an, Andrei a devenit:

  • primul român care a alergat 7 maratoane pe 7 continente
  • primul om care a batut la tobe la Polul Nord

Şi… foarte curând va deveni: primul om din lume care aleargă 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente !

L-am vazut pe Andrei în urma cu un an la TEDx în Bucureşti. Deşi vorbirea în public nu era una dintre activităţile lui favorite, cred că dupa doamna Oana Pellea (care răvăşeşte oriunde şi orice ar vorbi!) a avut de departe cel mai bun discurs.

Am auzit că Andrei a demarat anul trecut primul concurs de “mişcare” pentru angajaţii băncii la care lucra: niciunul dintre cei intraţi în concursul derulat informal în cadrul băncii nu mai foloseşte liftul.:) Cum să nu-ţi fie drag de el?!

Ce vreau să vă spun de fapt este că fiecare dintre noi, în felul nostru, aşa cum credem că ni se potriveşte cel mai bine, putem schimba lucruri. Să începem deci cu noi. Şi dacă noi arătăm altfel,  dacă noi suntem exigenţi cu noi înşine, dacă noi credem în ideea pe care vrem să o ducem mai departe – lucrurile devin simple…

Cine ar fi crezut că Andrei va deveni ceea ce este acum? Cine ar fi crezut că un om obişnuit, fără mari veleităţi sportive, ar reuşi o asemenea sărbătoare? Cine ar fi pariat pe Andrei în urma cu doi ani? Poate că nimeni. Dar a fost suficient ca Andrei să facă marele pariu cu sine însuşi. Şi acesta este motivul pentru care cred că exista o asemănare între Andrei şi oamenii din Salvează Vieţi.

 Articol despre Andrei Rosu - de Ionela Nicolau

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu
02.12.2010

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Andrei Roşu, un tânăr de 33 de ani, este un exemplu de atitudine si viziune pe care vi-l oferim. El este unul dintre oamenii in viata căruia Walmark este prezent. Il sprijinim cu drag in dorinta sa de aduce pasiunea catre performanţă.

Citește mai mult
Vizualizări: 7