Visul lui Andrei transformat în realitate

Visul lui Andrei transformat în realitate

Publicat: 30.08.2011

Vizualizări: 0

Visul…..ce este de fapt un vis? Să fie oare mai real decât realitatea în sine tocmai pentru că suntem mai aprope de noi înşine atunci când visăm, sau este acea uşiţă de scăpare prin care fiecare dintre noi ne permitem să fim în fiecare noapte într-o altă lume? Conform definiţie visul este un cadru diferit în care noi ne vedem în viitor, ceva ce ne dorim să fim,  să cunoaştem, să avem  în mod special, acele lucruri care, cu toţii sperăm că le vom obţine în această viaţă.

Înainte de aventura de la Polul Nord, Andrei Roşu a ţinut un discurs în cadrul conferinţei internaţionale TEDBucharest unde acesta a povestit despre “Cum putem să ne realizăm visul”, conform  modelului  visează-planifică-acţionează, model ce l-a ajutat pe Andrei să-şi îndeplinească visul de a alerga la cele 7 maratoane pe cele 7 continente. Iată cum Andrei şi-a construit visul:

  1. Visează! În primul rând trebui să visăm la ceea ce ne dorim foarte mult, să ne imaginăm cât mai detaliat cu putinţă. Înainte de maratonul de la Polul Nord Andrei şi-a imaginat că este deja acolo, şi-a imaginat vântul tăios şi rece, zăpada care-i cade pe obraz, frigul, colegii cu care va concura, semnalul de start sau  cum trece linia de sosire. Uneori ne este frică să visăm ca să nu fim dezamăgiţi dar în acelaşi timp ne şi îngreunăm calea spre fericire. Trebuie să ne înfrângem frica şi să ne imaginăm cum ar fi dacă…..
  2. Planifică! Orice vis va rămâne doar în mintea noastră dacă nu încercăm să-l planificăm, să facem paşi mărunţi spre realizarea lui şi să împărtăşim lumii visul nostru. Andrei a făcut o listă cu toate acţiunile necesare care contribuie la realizarea visului. Pentru că maratonul s-a desfăşurat la Polul Nord, el a luat legătura cu exploratori români care l-au ajutat cu sfaturi legate de nutriţie şi antrenament, şi-a creat un program de antrenament care să nu se suprapună cu viaţa de familie şi cu jobul, a planificat chiar şi relaţia cu media şi cu eventualii sponsori. A răspândit visul lui şi pe blogul personal, prin intermediul căruia a fost contactat de televiunea română şi de un ziar naţional foarte bine cunoscut.
  3.  Acţionează! Ultimul pas pe care trebuie să-l facem spre realizarea visului este să facem toate acele acţiuni care le-am planificat, care, după spusele lui Andrei este şi cel mai simplu dacă ai planificat visul corect, totul este să fii răbdător şi să nu renunţi orice ar fii. El nu s-a lăsat descurajat nici după cele 500 de e-mailuri trimise fără un răspuns imediat  la eventuali sponsori, acesta primind răspunsuri decât după 3 săptămâni.

Orice vis măreţ începe cu un visător, cum e Andrei. El a visat să devină primul român maratonist care a participat la 7 maratoane pe 7 continente şi va reusi. Aşa că dacă ai şi tu un vis pe care nu l-ai urmat din cauza vorbelor rele, sau a situaţiei materiale nefavorabile adu-ţi aminte că ai deja  în tine forţa, răbdarea şi pasiunea pentru a ajunge cât mai repede la steaua ta.

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu
02.12.2010

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Andrei Roşu, un tânăr de 33 de ani, este un exemplu de atitudine si viziune pe care vi-l oferim. El este unul dintre oamenii in viata căruia Walmark este prezent. Il sprijinim cu drag in dorinta sa de aduce pasiunea catre performanţă.

citeste acest articol aici sau citeste blogul lui Andrei aici

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Andrei Rosu – omul cu vointa de fier
13.01.2011

Andrei Rosu – omul cu vointa de fier

Walmark incurajeaza initiativele  si sustine toate demersurile pentru a repeta sau obtine  noi performante. Il felicitam pe Andrei pentru ca ne-a demonstrat de fiecare data ca visele devin realitate  si pentru ca sustine viata sanatoasa.

 citeste mai mult...

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Marele pariu este acela cu tine însuţi.
18.08.2011

Marele pariu este acela cu tine însuţi.

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Ce este însă cu adevărat spectaculos la Andrei?

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Andrei Roșu – un supererou modern
31.08.2011

Andrei Roșu – un supererou modern

Cine este Andrei Roșu?

Cu toții am crescut alături de eroii copilăriei. Aceștia ne uimeau prin puterile lor supranaturale cât și abilitatea de a-și ascunde identitatea. Un exemplu este Superman care în viața de zi cu zi era jurnalist. Andrei Roșu lucrează într-o companie multinationala și are o familie cu doi copii. Ceea ce nu multă lume știe însă despre el este că participă la maratoane și ultramaratoane extreme, în întreaga lume.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Antrenamentul lui Andrei
25.08.2011

Antrenamentul lui Andrei

Andrei e de părere că oricine se poate antrena pentru un maraton. Sunt suficiente  2-3 luni de zile de antrenament zilnic pentru a participa la un maraton si maximum un an, pentru a participa la un ultramaraton de 100 de km. Antrenamentul cel greu este, de fapt , cel psihic, unde sunt de doborât câteva obstacole .

Citește mai mult
Vizualizări: 0