Lui Andrei Rosu i s-a furat bicicleta

Lui Andrei Rosu i s-a furat bicicleta

Publicat: 26.08.2011

Vizualizări: 0

Dupa cum am aflat cu totii, bicicleta lui Andrei Rosu a plecat fara voia ei din garaj.   

Am convenit cu el sa facem un “pachet special pentru recuperatorul de biciclete”

Mai jos mesajul postat de Andrei pe blogul sau:

"Viata este plina de momente memorabile. Unele mai placute: prima zi de scoala, prima calatorie cu trenul, prima vizita cu parintii la muzeul Antipa (a propos, cand il redeschid?!), prima (si ultima) mare iubire (evident, sotia), prima zi la facultate, prima garda din armata (cea de la 12 noaptea la 3 dimineata ), ziua nuntii, luna de miere, nasterea primului copil, primul schimb de scutece, venirea pe lume a celui de al doilea… Si unele mai putin placute – cum ar fi, de exemplu, faptul ca mi s-a furat bicicleta!

Filmul’ furtului: un vecin a uitat deschisa usa garajului; dupa 5 minute au trecut pe acolo 2 ‘pasionati’ de biciclete; au intrat in garaj, au zambit la camere (au crezut ca se fac poze pentru pasaport ),  au facut o scurta ‘evaluare’, apoi au plecat; s-au intors dupa vreo 10 minute (deci suntem vecini…) cu trusa de ‘bricolaj’. Au mesterit 2-3 minute la antifurt, apoi au plecat linistiti…

Pana cand rezolva politia “cazul bicicleta” (care imi aminteste de filmele din seria B.D.), contez si pe vigilenta concitadinilor mei, in cazul in care vad pe net / in targ etc. o bicla Trek 3700 aurie…

Mai mult, un sponsor (Walmark) ofera gasitorului bicicletei o recompensa (KIT-UL RECUPERATORULUI DE BICICLETE ), un mix de produse pe care le folosesc in mod curent si pe care vi le recomand cu drag (indiferent daca gasiti sau nu bicicleta mea…):  Spektrum (complex de multivitamine si multminerale cu provenienta organica), pentru cresterea imunitatii organismului. Antoxidant (combinatie de vitamine si minerale (A, C, E plus Seleniu), pentru cresterea rezistentei organismului. Spirulina, pentru detoxifierea organismului. Lecitina cu resveratrol, pentru memorie si sistemul cardiovascular. Artrostop Rapid+, pentru articulatii rezistente. Mega Omega 3-6-9, pentru un nivel bun al colesterolului si grasimilor.

Multumesc anticipat si…astept un mail in cazul in care gasiti bike-ul!"

Andrei Rosu – omul cu vointa de fier
13.01.2011

Andrei Rosu – omul cu vointa de fier

Walmark incurajeaza initiativele  si sustine toate demersurile pentru a repeta sau obtine  noi performante. Il felicitam pe Andrei pentru ca ne-a demonstrat de fiecare data ca visele devin realitate  si pentru ca sustine viata sanatoasa.

 citeste mai mult...

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Marele pariu este acela cu tine însuţi.
18.08.2011

Marele pariu este acela cu tine însuţi.

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Ce este însă cu adevărat spectaculos la Andrei?

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Andrei Roșu – un supererou modern
31.08.2011

Andrei Roșu – un supererou modern

Cine este Andrei Roșu?

Cu toții am crescut alături de eroii copilăriei. Aceștia ne uimeau prin puterile lor supranaturale cât și abilitatea de a-și ascunde identitatea. Un exemplu este Superman care în viața de zi cu zi era jurnalist. Andrei Roșu lucrează într-o companie multinationala și are o familie cu doi copii. Ceea ce nu multă lume știe însă despre el este că participă la maratoane și ultramaratoane extreme, în întreaga lume.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Antrenamentul lui Andrei
25.08.2011

Antrenamentul lui Andrei

Andrei e de părere că oricine se poate antrena pentru un maraton. Sunt suficiente  2-3 luni de zile de antrenament zilnic pentru a participa la un maraton si maximum un an, pentru a participa la un ultramaraton de 100 de km. Antrenamentul cel greu este, de fapt , cel psihic, unde sunt de doborât câteva obstacole .

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Visul lui Andrei transformat în realitate
30.08.2011

Visul lui Andrei transformat în realitate

Visul…..ce este de fapt un vis? Să fie oare mai real decât realitatea în sine tocmai pentru că suntem mai aprope de noi înşine atunci când visăm, sau este acea uşiţă de scăpare prin care fiecare dintre noi ne permitem să fim în fiecare noapte într-o altă lume? Conform definiţie visul este un cadru diferit în care noi ne vedem în viitor, ceva ce ne dorim să fim,  să cunoaştem, să avem  în mod special, acele lucruri care, cu toţii sperăm că le vom obţine în această viaţă.

Citește mai mult
Vizualizări: 0