Programul de fidelizare Walmark (Walmark Lei)

Programul de fidelizare Walmark (Walmark Lei)

Publicat: 08.09.2011

Vizualizări: 0

Vă răsplătim fidelitatea

Clubul Sănătăţii Walmark vine în întâmpinarea membrilor săi şi îi recompensează pe aceia care comandă produse Walmark prin intermediul clubului.

Clubul Sănătăţii Walmark vine în întâmpinarea membrilor săi şi îi recompensează pe aceia care comandă produse Walmark prin intermediul clubului.

Pentru orice produs Walmark comandat prin internet, telefon sau poşta, prin Clubul Sănătăţii Walmark, beneficiaţi de punctele de fidelitate (Wlei) acestea adăugându-se automat în contul dumneavoastră de puncte disponibile.Puteţi verifica în orice moment situaţia punctelor de fidelitate acumulate accesând contul dumneavoastra pe siteul www.csw.ro, mai exact la http://www.csw.ro/profil/profil.asp,  după ce vă autentificaţi pe site ca membru csw (cu numărul de card şi parola)

sau  contactându-ne prin e-mail la adresa club@walmark.ro sau apelând gratuit numarul de telefon 0.800.800.279 (de Luni până Vineri între orele 8:30-17:00).

Ce puteţi face cu punctele de fidelitate acumulate?

Punctele de fidelitate îi rasplatesc exclusiv pe membrii Clubului Sanataţii şi pot fi obtinute doar prin achiziţia produselor Walmark comandate online, telefonic sau prin poşta prin intermediul Clubului Sănătăţii. Nu se acordă puncte de fidelitate pentru produsele achiziţionate din alte puncte de vânzare (precum farmacii, plafare, alte magazine on-line). Produsele din gama americană Nature’s Bounty nu beneficiază de puncte de fidelitate.

Puteţi folosi punctele de fidelitate pentru a achiziţiona produse Walmark. Fiecare produs Walmark valorează un număr de puncte de fidelitate Wlei, cand acumulati in contul dumneavoastra valoarea produsului dorit, il puteti comanda gratuit in contul punctelor Wlei ( nu puteti comanda in contul punctelor de fidelitate produse sau cadouri a caror valoare este mai mare decat valoarea punctelor acumulate sau produse care se afla deja in alte oferte speciale) . Vizitaţi http://www.csw.ro/bonus_table.asp şi consultaţi tabelul cu punctele de fidelitate aferente fiecărui produs Walmark.

De asemenea, puteţi folosi punctele de fidelitate acumulate de dumneavoastră pentru a comanda în baza lor obiecte specificate atât în revista Clubului Sănătăţii Walmark (coperta 3) cat şi pe http://www.csw.ro/produse/24_cadouri-pentru-dumneavoastra.aspx

Vă putem livra gratuit comanda cadou reprezentând contravaloarea punctelor de fidelitate Wlei dacă folosiţi minim 20 de puncte Wlei sau dacă ne comandaţi împreună cu produsul cadou şi alte produse ale Clubului Sănătăţii Walmark în valoare de minimum de 40 lei.