Pregatiri in toi…

Pregatiri in toi…

Publicat: 12.10.2011

Vizualizări: 0

  

Pregatirile lui Andrei Rosu pentru ultimele doua ultramaratoane continua…

Andrei va deveni astfel primul roman care alearga 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente.

Pe langa faptul ca Andrei isi urmeaza constiincios programul de antrenament – se pregateste totodata pentru cele doua mari incercari din Brazilia si Noua Zeelanda cu tot ceea ce este necesar: echipament, bilete avion etc.

L-am sustinut pe Andrei  pentru achizitionarea biletelor de avion catre cele doua destinatii pentru ca noi credem cu tarie in reusita lui.

In schimb, el va alerga aceste ultime doua curse avand un echipament inscriptionat Walmark

Ne bucuram pentru asta si atasam in premiera unui dintre tricourile lui Andrei – destinat acestor curse.

Go, Andrei! Mult success!

Marele pariu este acela cu tine însuţi.
18.08.2011

Marele pariu este acela cu tine însuţi.

L-am cunoscut pe Andrei cu foarte mulţi ani în urmă. L-am redescoperit de curând, reinventat. Acum câţiva ani era un tânăr “zbuciumat”, proaspăt ieşit din trupa “Gaz pe foc” şi intrat în mediul bancar. Acum, reinventat: un om echilibrat, zâmbitor, cu o familie frumoasâ, un om care ştie că lucrurile se întamplă atunci când oamenii îşi doresc asta.

Ce este însă cu adevărat spectaculos la Andrei?

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Andrei Roșu – un supererou modern
31.08.2011

Andrei Roșu – un supererou modern

Cine este Andrei Roșu?

Cu toții am crescut alături de eroii copilăriei. Aceștia ne uimeau prin puterile lor supranaturale cât și abilitatea de a-și ascunde identitatea. Un exemplu este Superman care în viața de zi cu zi era jurnalist. Andrei Roșu lucrează într-o companie multinationala și are o familie cu doi copii. Ceea ce nu multă lume știe însă despre el este că participă la maratoane și ultramaratoane extreme, în întreaga lume.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Visul lui Andrei transformat în realitate
30.08.2011

Visul lui Andrei transformat în realitate

Visul…..ce este de fapt un vis? Să fie oare mai real decât realitatea în sine tocmai pentru că suntem mai aprope de noi înşine atunci când visăm, sau este acea uşiţă de scăpare prin care fiecare dintre noi ne permitem să fim în fiecare noapte într-o altă lume? Conform definiţie visul este un cadru diferit în care noi ne vedem în viitor, ceva ce ne dorim să fim,  să cunoaştem, să avem  în mod special, acele lucruri care, cu toţii sperăm că le vom obţine în această viaţă.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Maratonul speranţei Terry Fox
14.09.2011

Maratonul speranţei Terry Fox

Atunci când nu se antrenează sau nu lucrează,  Andrei îşi petrece timpul liber tot alergând, participând împreună cu familia lui la evenimente sportive caritabile. Evenimentul la care a participat Andrei pe 10 septembrie este un maraton organizat de  Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti,  crosul speranţei dedicat în memoria lui Terry Fox.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Pasiunea aduce oameni lângă tine
10.10.2011

Pasiunea aduce oameni lângă tine

Ştim că dacă eşti înaripat de pasiune în tot ceea ce îţi propui, ai cele mai multe sanse ca oamenii să te urmeze.

Nu numai pe noi ne inspiră Andrei. Şi altii se simt inspirati de reusitele lui...

Am extras un pasaj dintr-un mesaj primit de Andrei via email dupa maratonul de ieri (duminică, 9 octombrie) din Bucureşti din partea unui admirator.

Citește mai mult
Vizualizări: 0