Alergare extremă pentru învingerea durerii

Alergare extremă pentru învingerea durerii

Publicat: 28.10.2011

Vizualizări: 3

Joi , pe data de 3 noiembrie, Andrei Roşu  va alerga 160 de km., de la Braşov la Bucureşti cu scopul de a strânge fonduri pentru Hospice Casa Speranţei, o clinică ce oferă asistenţă voluntară pentru adulţi şi copii ce suferă de leucemie, cancer sau boli neurologice.

Cursa va lua startul din faţa clinicii Hospice, din Braşov, finalizandu-se în Bucureşti, zona Băneasa. Andrei va alerga în condiţii neobişnuite pentru un ultra maraton, fără  puncte de hidratare şi alimentare, fără drumuri închise circulaţiei auto, fără asistenţă medicală,  fără concurenţi, fără termene limită şi timpi intermediari, fără aplauze de la spectatori sau medalii. Pe lângă acestea, distanţa va fi parcursă non-stop în maximum 30 de ore. Singurul ajutor de care Andrei va beneficia este cel al pretenilor lui, care îl vor ajuta cu transportul echipamentului de schimb şi al rucsacului cu provizii. El va alerga în aceste condiţii extreme pentru a evidenţia şi mai mult nevoia de triumf asupra bolilor incurabile şi a atrage atenţia asupra sprijinirii unor astfel de clinici din Romania.

Această cursă este o adevarată provocare pentru Andrei deoarece el nu a mai alergat niciodată atat de multi kilometri la nici un ultra-maraton. Pentru că maximul istoric de kilometri alergati fără  întrerupere de eroul nostru este de 100, el va avea nevoie de multe încurajări şi susţineri din partea voastră. Aşa că, dacă doriţi să-l sustineţi pe acest om minunat puteţi alerga alături de el pe unul dintre segmentele de drum Braşov- Bucureşti, în limita în care veţi putea, desigur. Andrei ne incurajează sa ne schimbam stilul de viaţă, să facem mişcare cu placere dar şi să avem compansiune pentru oamenii aflaţi la grea încercare şi să susţinem activitatea organizaţiilor care doresc să aline durerea acestor oameni.

Baftă Andrei, Walmark te sustine!!!