Andrei a reusit!!! Andrei a intrat in cartea recordurilor!

Andrei a reusit!!! Andrei a intrat in cartea recordurilor!

Publicat: 06.03.2012

Vizualizări: 0

Bucuresti, 5 februarie – Walmark, sustinatorul lui Andrei Rosu, a primit confirmarea ca orice este posibil cu multa vointa si ambitie. Andrei a finalizat ieri proiectul 7 maratoane si 7 ultramaratone pe 7 continente, in mai putin de 2 ani, inscriindu-se astfel in Guinness World Records la categoria Fastest time to run marathon and ultra marathon on each continent.

Andrei a parcurs ultimele doua ultramaratoane din seria celor 7 in Noua Zeelanda si Brazilia. El a alergat cei 53 km ai ultramaratonului Bedrock50, din Christchurch, Noua Zeelanda, in 7 ore si 49 minute. Ultimul ultramaraton, finalizat ieri, pe data de 4 martie in Rio Grande, Brazilia, a insemnat pentru Andrei o alergare de 50 km, incheiata cu succes in 5 ore si 22 minute. Aceste doua competitii sunt incununarea unui proiect ambitios, care l-a condus pe Andrei prin cele mai indepartate si extreme locuri ale lumii, proiect in care Walmark i-a fost alaturi.

Lista completa a competitiilor:

Maraton:

Polul Nord

North Pole Marathon

Australia

Australian Outback Marathon

Europa

Eurasia Marathon

America de Sud

Maraton Costa del Pacifico

Antarctica

Antarctic Ice Marathon

Africa

Sahara Marathon

Asia

Everest Marathon

America de Nord

Mayor’s Marathon Alaska

Ultramaraton:

Antarctica

Antarctic Ice 100 km

Europa

Eco-Trail de Paris 80 km

Asia

Dead Sea Ultra 50 km

Africa

Two Oceans Mutual Ultra 56 km

America de Nord

Creemore Vertical Challenge 50 km

Noua Zeelanda

Bedrock50 53 km

America de Sud

Cidade do Rio Grande 50 km

In termen de aproximativ doua saptamani, Andrei va primi in mod oficial confirmarea performantei sale din partea Guinness World Records.

Noi, cei din Walmark, care am crezut in visul sau inca de la inceput, il felicitam pe Andrei si asteptam cu nerabdare intoarcerea lui, pentru a auzi povestile minunate ale calatoriei sale in jurul lumii.