Picnic in sufragerie - Surprinde-ţi iubita cu o masă romantică!

Picnic in sufragerie - Surprinde-ţi iubita cu o masă romantică!

Publicat: 25.05.2012

Vizualizări: 0

E sfârșit de săptămână și vrei să-ți surprinzi iubita într-un mod inedit. Nu aveți dispoziția sau poate resursele necesare să ieșiți din casă, așa că te gândești să o surprinzi cu o cină romantică. Iată mai jos câteva sfaturi pentru ca totul să decurgă perfect, iar voi să vă bucurați de o seară de neuitat.

 

Contrar convingerilor oamenilor, o rețetă simplă poate face mai multe decât un experiment complicat. Fie că pregătiți o friptură de pui la cuptor cu cartofi prăjiți, paste carbonara sau o salată de ton, o masă simplă și elegantă ține loc uneia sofisticate și scumpe.

Nu uita să alegi ceva ce îi place și să adaugi cât mai multe condimente și mirodenii, pentru a oferi serii o savoare de neuitat.

Ai grijă să alegi o sticlă din vinul preferat. Un vin sec sau demi-sec roșu, la temperatura camerei, ar trebui să întregească meniul care vă va face seara mai atrăgătoare.

Bucătăria nu este singurul loc din casă în care vă puteți bucura de un meniu special. Camera de zi, balconul, poate chiar covorul de pe jos pot reprezenta alegeri convenabile pentru cei care vor să iasă din monotonie.

Decorul poate fi completat de lumina discretă și muzica în surdină special aleasă. Puteți opta pentru jazz, blues, acorduri de saxofon sau chitară care să vă încânte urechile și simțurile.

Nu în ultimul rând, sfârșitul perfect pentru o seară perfectă nu poate fi completat decât printr-un film de dragoste.

Noi vedem viața ca pe o călătorie
17.06.2011

Noi vedem viața ca pe o călătorie

Marilena este ilustratoare, Dan este arhitect. Unicul proiect care li se pare esenţial este proiectul vieţii – familia. Ceea ce copiii îşi vor aminti, natura, descoperirile, întâlnirile. Vrem să ne bucurăm şi să profităm de întâlnirea noastră.

O călătorie în jurul lumii cu familia – mama, tata, Matei (7 ani ½), Vlad (4 ani ½) şi Ilinca (14 luni) 

Citește mai mult
Vizualizări: 0