Cum procedăm când avem de-a face cu o infecție urinară?

Cum procedăm când avem de-a face cu o infecție urinară?

Publicat: 23.08.2012

Vizualizări: 2

Deși mai tot timpul se pomenește de infecții urinare în rândul femeilor, nici bărbații nu trebuie scoși din ecuație. Ce-i drept, riscurile pentru cei tineri să aibă o infecție urinară sunt mai reduse decât cele ale bărbaților de peste 50 de ani. În orice caz, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, antibioticele prescrise de medic tratează cu succes majoritatea infecțiilor de tract urinar.Insa atentie – antibioticele pot rezolva o problema in timp ce fac loc aparitiei altora noi: probleme stomacale cauzate de afectarea echilibrului microflorei intestinale.

Vă propunem câteva etape care vă vor ajuta în acest demers

În primul rând, asigurați-vă că urmați o bună igienă locală.

Evitați să folosiți deodorant parfumat, uleiuri sau spumă de baie în zona genitală, dar dacă nu vă puteți lipsi de ele, asigurați-vă că nu sunt iritante și că au un pH neutru. Obișnuiți-vă să folosiți lenjeria intimă de bumbac în detrimentul celei din material sintetic.

Consumați cât mai multe lichide, fie că vorbim despre ceaiuri, apă plată sau de izvor. Poate n-o să vă placă gustul lor, dar ceaiul de mătase și de codițe de cireșe sunt benefice. Apelați și la terapii pe bază de ienupăr, merișoare, soc sau coada șoricelului. Ce spuneți? Începem lupta împotriva infecțiilor urinare?

Tratează-te rapid şi eficient împotriva infecțiilor urinare
13.03.2011

Tratează-te rapid şi eficient împotriva infecțiilor urinare

Doar o tabletă de Urinal Akut şi efectele benefice apar din prima zi de administrare!Formula îmbunatăţită din noul Urnal Akut face ca lupta cu infecţiile urinare să fie câştigtă mult mai uşor. Noul produs conţine o componentă activă unică, CystiCran, o formă mult mai concentrată de extract de merişor (Vaccinum macrocarpon), ceea ce face ca efectele benefice asupra tractului urinar să se simtă din prima si de administrare. ...citeste mai mult

Citește mai mult
Vizualizări: 2
Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult
11.07.2011

Ce trebuie ştiut despre infecţiile urinare la adult

Infecţiile urinare, sau, altfel spus, infecţiile tractului urinar (ITU) reprezintă afecţiuni frecvente la adulţi, fiind întrecute ca frecvenţă doar de infecţiile respiratorii. 

Gerald Flintoacă-Filip

Consultant  Walmark

Citește mai mult
Vizualizări: 2