GinkoPrim Smart

GinkoPrim Smart

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 1526

Cercetarea stiinţifică sprijină ideea că suplimentele pot juca un rol semnificativ în îmbunatăţirea şi menţinerea calitatii vieţii la persoanele în varstă. Şi pentru că multe din aceste persoane se tem de declinul funcţiilor mentale (concentrarea, învatarea şi memoria, raţionamentul, ...) mai mult decât orice alt aspect din viaţa lor, aceste suplimente pot fi de ajutor la menţinerea unui sistem nervos sănătos.

Ele ajută corpul şi mintea prin creşterea rezistenţei la factorii de stres şi prin gasirea unui echilibru realist intre propriul stil de viaţa şi sănătate.

Un regim alimentar sănătos şi o varietate de vitamine, minerale, acizi graşi esenţiali, aminoacizi şi nu numai, furnizează creierului substanţele nutritive de care are nevoie pentru a funcţiona corect şi, de asemena, ajută la prevenirea unor stări precum uitarea.

Eliminarea cofeinei, tutunului, alcoolului, zahărului rafinat, ajută de asemenea la menţinerea funcţiilor cognitive. O mulţime de exerciţii ajută la o mai bună oxigenare şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul creierului. Evitarea expunerii la toxinele din mediu, fumul de tigară, stresul reduce formarea de radicali liberi daunatori. Suplimentele de vitamine si minerale de inalta calitate, antioxidantii, merg mult mai departe în asigurarea unei sănătăţi mentale optime.

Pierderile de memorie sunt destul de comune şi ele provoacă adesea teama de probleme mai grave. Cel mai adesea, problemele de memorie sunt un fenomen natural care poate apare la orice varstă. Pierderile de memorie sunt în mod frecvent cauzate de o sursa insuficientă de substanţe nutritive esenţiale pentru creier. Neurotransmitatorii, substante chimice din creier, care transmit informatii de la o celula nervoasa la alta sunt responsabili pentru toate funcţiile corpului şi creier şi sunt dependente de substanţe nutritive.

Prin furnizarea organismului de substanţe necesare pentru formarea şi echilibrarea corecta de substante chimice din creier, putem realiza o functie intelectuala optima. Suplimentele alimentare pot ameliora declinul funcţiilor mentale, în gama Walmark existând mai multe suplimente alimentare utile: Memoplus, Lecitina, GinkoPrim Smart.

GinkoPrim Smart este un supliment alimentar ce conţine 60mg de extract standardizat de Ginkgo Biloba, magneziu si dimetilaminoetanol. 

Ginkgo biloba sprijină circulaţia la creier si extremităţi, creşte aportul de oxigen, îmbunătăţeşte memoria, creşte vigilenţa, previne deterioararea membranelor celulare fiind un antioxidant dovedit, are efect inhibitor asupra factorului de activare plachetară, îmbunătăţeşte fluiditatea sângelui, protejează capilarele.

DMAE, dimetilanimoetanolul este cunoscut ca precursor al acetilcolinei, un neurotransmitator cheie responsabil pentru transmiterea informaţiilor de la un neuron la altul şi pentru funcţia cognitivă. Stimulează aşadar funcţia mentală, sprijina funcţiile cognitive, concentrarea, îmbunătăţeşte capacitatea de învăţare.

Magneziul este un mineral ce sprijină sistemul nervos, transmiterea impulsului nervos, mineralizarea oaselor, reglarea metabolismului calciului, contracţia musculară, producerea de energie si metabolismul. Critic pentru funcţionarea unor enzime, magneziul participă la sinteza de acizi graşi, proteine şi la metabolismul glucozei.

 Aceste substante nutritive “inteligente”, ginkgo biloba, DMAE si magneziu, din compoziţia  produsului GinkoPrim Smart, stimulează memoria, îmbunătăţesc performanţele mentale, optimizează abilitatile cognitive, cresc timpul de reacţie, stimulează sistemul nervos central, sporesc claritatea mentala, stimulează circulaţia sângelui la nivelul creierului, menţin integritatea celulelor creierului, ameliorează suferinţa asociată bolilor degenerative legate de varstă, incetinesc îmbătrânirea creierului.

Vă recomandăm aceasta formula cuprinzatoare tuturor celor care doresc un supliment ce susţine funcţionarea adecvată a sistemului nervos.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL 

 

Substanţe vitale pentru memorie
17.06.2013

Substanţe vitale pentru memorie

Creierul uman este un sistem complex de organizare ce coordonează organismul în funcţie de informaţiile primite. Creierul nu pierde nicio amintire (informaţie), el le înregistrează precum un computer.

Citește mai mult
Vizualizări: 1215
Ginkgo Biloba
02.01.2018

Ginkgo Biloba

Dacă aveţi momente în care nu reuşiţi să vă concentraţi este posibil ca circulaţia sanguină de la nivel cerebral să se faca deficitar. Creierul utilizează aproximativ 20% din oxigenul absorbit de plămâni. Potrivit medicilor pentru o funcţionare normală a creierului circulaţia venoasă trebuie să se producă fară cusur.

Citește mai mult
Vizualizări: 171
DE CE SA COMBINĂM GINGKO BILOBA CU MAGNEZIU
12.07.2019

DE CE SA COMBINĂM GINGKO BILOBA CU MAGNEZIU

     Gingko biloba are un efect preventiv împotriva accidentelor vasculare cerebrale şi a infarctului de miocard. Se poate recomanda în special pacienţilor mai în vârstă, cu o presupusă insuficienţă vasculară cerebrală care se poate manifesta printr-o labilitate a emoţiilor, prin deteriorarea memoriei, afectarea echilibrului, ţiuit în urechi sau senzaţie de membre inferioare reci.

Citește mai mult
Vizualizări: 18184