Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei

Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei

Publicat: 28.10.2013

Vizualizări: 7

În perioada 24-26 octombrie 2013,  a avut loc la Bucureşti,   Conferinţa Naţională de Medicină a Familiei ediţia 2013. Conferinţa Naţionala de Medicină a Familiei a fost organizată de Societatea Academică de Medicină a Familiei şi a avut ca temă principală “Complicaţiile bolilor cornice”.

Conferinţa reprezintă un eveniment important pentru medicii interesaţi, în special pentru cei cu specializarea medicină de familie, având statut de Curs de Educaţie Medicală Continuă. La eveniment au fost prezenţi peste 1200 de medici de familie şi medici specialişti.

Compania Walmark a participat cu un stand expoziţional amplasat în imediata apropiere a sălii de conferinţă. Medicii prezenţi s-au arătat interesaţi de produsele Walmark, în special de produsele nou lansate: Urinal Balance, ArtroStop Comfort, Spektrum Gummy cu Echinacea, OmegaPrim, Prostenal Perfect, Benebian, Degasil. 

Urinal Balance se adresează femeilor care au trecut prin experienţa neplăcută a unei infecţii urinare şi oferă dublă protecţie, în special după administrarea de antibiotice în tratamentul infecţiei urinare. Urinal Balance are la bază extract de merişor (Vaccinium macrocarpon) şi bacterii benefice (Lactobacillus rhamnosus), cunoscute şi sub denumirea de probiotice. Aceste ingrediente cheie contribuie la stoparea infecţiilor urinare repetate, reducerea riscului de aderare a bacteriei E. Coli de pereţii tractului urinar şi la refacerea microflorei vaginale (tratamentul cu antibiotice duce la dezechilibrul florei vaginale).

ArtroStop Comfort este un produs revoluţionar, ușor de administrat, ce are în compoziţie  o nouă generaţie de glucozamină. Sub formă de tablete masticabile cu gust plăcut, ArtroStop Comfort conţine trei substanţe eficiente:  N-acetilglucozamină (NAG), colagen de tip II nedenaturat (cea mai eficienta formă de colagen tip II) şi vitamina C. ArtroStop Comfort este recomandat în special persoanelor active pentru susţinerea tuturor articulaţiilor – articulaţiile genunchiului, șoldului, mâinii şi coloanei vertebrale, precum şi în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor – sport, muncă fizică solicitantă.

Spektrum Gummy este un complex de vitamine în proporţii echilibrate pentru adulţi, îmbogăţit cu extract de echinaceea (Echinacea purpurea), extract ce contribuie la consolidarea funcţiilor sistemului imunitar şi la apărarea organismului împotriva agenţilor patogeni. Spektrum Gummy sunt multivitamine sub formă de jeleuri gumate moi, ușor de administrat, esenţiale pentru menţinerea vitalităţii psihice şi mentale în fiecare zi.

OmegaPrim conţine ulei purificat de peşte, care provine din apele arctice îngheţate. OmegaPrim este o sursă bogată de acizi graşi polinesaturaţi de tip Omega 3 – acid eicosapentanoic (EPA) și acid docosahexanoic (DHA). Acizii graşi cu lanţ lung de tip Omega 3, EPA și DHA, sprijină sănătatea inimii. Vitamina E este un puternic antioxidant care contribuie la protejarea celulelelor organismului de stresul oxidativ.

Prostenal PERFECT cu formulă îmbunătăţită, este o combinaţie specială de Zinc şi PERFECT COMPLEX, ce conţine extracte de plante, de calitate superioară: Saw Palmetto și Urtica Dioica. Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sănătăţii bărbaţilor. Extractul de Saw Palmetto contribuie la menţinerea funcţiei urinare precum şi la menţinerea sănătăţii prostatei, fiind recomandat ca sursă de acizi graşi ce acţionează asupra țesutului prostatic. Urtica Dioica are în compoziţia sa substanţe care sprijină funcţia de excreţie a rinichilor şi contribuie  la normalizarea fluxului urinar. Zincul este un mineral foarte important pentru bărbaţi, contribuind la menţinerea nivelului normal de testosteron din sânge şi  având efecte benefice asupra fertilităţii şi funcţiei reproductive.

Minimarţieni  Sirop Omega 3 ajută la dezvoltarea organismului copiilor. Conţine acizi graşi esenţiali polinesaturaţi Omega 3 care sunt parte integrantă a ţesutului creierului şi al retinei. Administrarea periodică de Omega 3, contribuie la dezvoltarea normală a creierului şi a retinei. Minimarţieni  Sirop Omega 3 conţine acizi graşi Omega 3 proveniţi din ulei de peşte. Aroma de miere şi portocale conferă produsului un gust grozav. Deoarece uleiul de peşte nu a avut niciodată un gust atât de bun, siropul Minimarţieni Omega 3 este foarte ușor acceptat de către copii.

Alexandra Găinuşă

Consultant medical Walmark