ROMÂNIA LIBERĂ  Nr. 4246 - 8.03.2004

ROMÂNIA LIBERĂ Nr. 4246 - 8.03.2004

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 18

Numeroase studii dovedesc faptul ca substantele active ale produsului ArtroStop PLUS ocupa un loc justificat in profilaxia si eliminarea imbolnavirilor articulare degenerative.

STOP articulatiilor dureroase Luni 08 Martie 2004


 

    Numeroase studii dovedesc faptul ca substantele active ale produsului ArtroStop PLUS ocupa un loc justificat in profilaxia si eliminarea imbolnavirilor articulare degenerative. Printre aceste studii a fost inclus recent si cel efectuat de compania "Walmark" privitor la eficienta produsului ArtroStop PLUS.
    ArtroStop PLUS reprezinta o combinatie optima de glucozamin hidroclorit, acizi boswellici, MSM (metilsulfonilmetan) si mangan si este recomandat ca mijloc de profilaxie si de ameliorare a simptomelor imbolnavirilor aparatului locomotor, indeosebi a osteoartrozei.
Eficacitatea ArtroStop PLUS in terapia osteoartrozei a fost testata pe baza studiului efectuat sub forma unei evaluari a efectelor si a sigurantei in administrare. La realizarea studiului au participat in total 735 de pacienti care au folosit ArtroStop PLUS pe o perioada de trei luni, in doza recomandata de medic (3 tablete pe zi). Intensitatea simptomelor acuzate de acestia (durere articulara, redoare articulara, limitarea miscarilor articulare) a fost cuantificata pe o scala cuprinsa intre 1 punct (cea mai mare intensitate) si 6 puncte (absenta simptomelor).
    Dupa o administrare de trei luni a produsului ArtroStop PLUS s-a constatat o scadere semnificativa a durerilor articulare (in medie, de la indicele de 2,95 la 1,69) si, in mod analog, la imbunatatirea miscarilor articulare (de la 1,7 la 2,7). O data cu ameliorarea simptomelor bolii, la majoritatea persoanelor a crescut amploarea mobilitatii articulatiilor - si anume de la 57 la 72%. Ameliorarea simptomelor osteoartrozei a fost inregistrata la 88% din totalul persoanelor incluse in studiu.
    Meritul principal al ArtroStop PLUS consta in armonizarea tuturor componentelor sale active intr-o proportie care reuseste sa amelioreze simptomatologia bolii artrozice. Foarte importanta este prezenta in formula sa a extractului de Boswellia serrata si a glucozaminului hidroclorit. Prin efectul lor antiinflamator, acizii boswellici sunt benefici in mod deosebit pentru sanatatea articulatiilor. Scaderea inflamatiilor articulare constituie o premisa importanta pentru refacerea si insanatosirea articulatiilor. Glucozaminul este continut in cartilajele articulare inca de la nastere. O data cu inaintarea in varsta si prin solicitarea repetata a articulatiilor, concentratia de glucozamin din cartilaje scade treptat si devine absolut necesara refacerea sa. Fara aceasta substanta, articulatia nu este capabila sa functioneze corect, iar fiecare miscare devine dureroasa.
    In concluzie, s-a constatat clinic faptul ca ArtroStop PLUS ocupa un loc insemnat in proxilaxia si eliminarea imbolnavirilor degenerative ale articulatiilor. Rezultatele studiului efectuat dovedesc faptul ca administrarea pe o perioada mai lunga duce la ameliorarea semnificativa a simptomatologiei clinice, fara a prezenta efectele secundare nedorite ale antiinflamatoriilor nesteroidiene.
Studiile clinice au confirmat eficienta maxima a ArtroStop PLUS!
 

WALMARK îşi confirmă ratingul de calitate
11.12.2017

WALMARK îşi confirmă ratingul de calitate

Walmark s.a. producător de suplimenţi nutriţionali şi băuturi nealcoolice, a trecut cu bine ştacheta impusă de standardele financiare internationale.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre
11.12.2017

WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre

Cifra de afaceri a companiei Walmark pentru primul trimestru al anului 2004 este de 1,5 miliarde coroane cehe.

Citește mai mult
Vizualizări: 0