Simona Halep, câștigătoarea inimilor noastre

Simona Halep, câștigătoarea inimilor noastre

Publicat: 18.12.2017

Vizualizări: 0

În tenis nu ai cum să obții performanță dacă nu perseverezi  încă din copilărie.

La 22 de ani, Simona Halep a devenit cea mai bună jucătoare de tenis din România.

În momentul de față, ea ocupă locul 9 la nivel mondial, conform clasamentului WTA.

Pe 16 februarie, Simona a obţinut cea mai importantă victorie din carieră şi totodată al şaptelea titlu, câştigând finala turneului de la Doha (Qatar), împotriva nemţoaicei Angelique Kerber. Pentru victoria de la Doha, Simona Halep a primit 441.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

„Sincer, nu credeam că voi câştiga aici, la Doha. Am jucat însă cu plăcere şi, iată, am câştigat! Acesta e unul dintre cele mai bune momente din viaţa mea”, a declarat, la finalul meciului, Simona Halep, care a fost susţinută din tribune de o mulţime de români, printre care şi părinţii săi.

Succesul româncei este dat de talent, dar şi de eforturile susţinute şi de faptul că tenisul a fost întotdeauna prioritar. Halep a afirmat că prima vacanţă fără rachete de tenis a fost în 2012, în Turcia. Românca şi-a propus să joace tenis până la 30-32 de ani, iar apoi să-şi clădească o familie, dorind totuşi să rămână în tenis şi după retragere.

Simona Halep are toate șansele să ajungă una dintre jucătoarele cele mai importante alte tenisului mondial. Este ambițioasă, tânără și curajoasă, iar noi trebuie să-i demonstrăm că suntem în spatele ei și o susținem în continuare. Dar Simona a reușit deja ceva extraordinar: a scris pagini de istorie în sportul internațional, iar pentru asta merită tot respectul nostru.

Mulțumim, Simona!

Părerea jucătorilor de tenis amatori şi ce pregatire îţi trebuie să ajungi la performanţa Simonei Halep puteti afla de la fanii ei in editorialul revistei de primăvară a Clubului Sănătăţii Walmark.

După 9 ani de fugă, maratoniştii Walmark au schimbat ceva…
18.12.2017

După 9 ani de fugă, maratoniştii Walmark au schimbat ceva…

După 9 ani de când Marian Tudorică, Victor Vlad şi Ştefan Oprina aleargă sub emblema Walmark, s–au gândit să schimbe ceva şi au reuşit.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu
02.12.2010

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Andrei Roşu, un tânăr de 33 de ani, este un exemplu de atitudine si viziune pe care vi-l oferim. El este unul dintre oamenii in viata căruia Walmark este prezent. Il sprijinim cu drag in dorinta sa de aduce pasiunea catre performanţă.

citeste acest articol aici sau citeste blogul lui Andrei aici

Citește mai mult
Vizualizări: 0