După 9 ani de fugă, maratoniştii Walmark au schimbat ceva…

După 9 ani de fugă, maratoniştii Walmark au schimbat ceva…

Publicat: 18.12.2017

Vizualizări: 0

După 9 ani de când Marian Tudorică, Victor Vlad şi Ştefan Oprina aleargă sub emblema Walmark, s–au gândit să schimbe ceva şi au reuşit.

Aceşti oameni au schimbat modul de viaţă a mii de oameni prin exemplul personal. Ei au demonstrat că se poate şi că indiferent de vârstă, locul de muncă, grijile familiale, indiferent de vreme şi vremuri, sportul trebuie să facă parte din viaţa noastră.

În toţi aceşti ani, cu sute de kilometri alergaţi lunar, pe ploaie sau zăpadă, pe caniculă sau ger, cei trei au ocupat podiumul multor competiţii desfăşurate în ţară şi străinătate. Dintre cele mai recente performanţe ale maratoniştilor Walmark putem aminti: record mondial la alergarea unui maraton în formaţie de 6 alergători legaţi între ei, locul I la Transmaraton competitive sponsorizată de Walmark România) obţinut de Victor Vlad la proba de 21,4 km, titlul de campion mondial M45, la 10.000 m, argint la 10 km cross–country şi bronz la 5000 m ştafetă 4x400 m pentru Ştefan Oprina la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, Belfast – Irlanda de Nord, record naţional M40 la 3000 m obstacole şi locul I la Maratonul Zăpezii – Râşnov 2014, proba de 15km, obţinute de Marian Tudorică.

Mult noroc în competițiile viitoare! Și felicitări pentru tot ce aţi realizat până acum. 

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu
02.12.2010

Walmark sustine performanta. Walmark il sustine pe Andrei Rosu

Andrei Roşu, un tânăr de 33 de ani, este un exemplu de atitudine si viziune pe care vi-l oferim. El este unul dintre oamenii in viata căruia Walmark este prezent. Il sprijinim cu drag in dorinta sa de aduce pasiunea catre performanţă.

citeste acest articol aici sau citeste blogul lui Andrei aici

Citește mai mult
Vizualizări: 0