Rulouri din calcan la gril

Rulouri din calcan la gril

Publicat: 19.12.2017

Vizualizări: 0

Calcanul este un peşte de apă sărată, cu carne albă şi cu puţine calorii. Calcanul este sursă de proteine, fosfor, potasiu, seleniu, vitamina B12, naicină, riboflavină.

Ingrediente:

-          12 fileuri de calcan

-          100 g brânză proaspătă

-          2 căţei de usturoi

-          8 măsline negre fără sâmburi

-          2 linguriţe verdeaţă tocată

-          16 roşii cherry

-          1-2 linguriţe ulei de măsline

-          Sare, piper alb 

Mod de preparare:

Se pune brânza proaspătă într-un vas, se adaugă usturoiul pisat, măslinele tocate şi verdeaţa tocată mărunt şi se amestecă totul. Se desfac fileurile de peşte, se sărează şi se piperează, apoi se unge fiecare fileu cu pasta de brânză şi se rulează. Rulourile se înfig în betele pentru frigărui alternativ cu roşiile cherry, se ung cu ulei de măsline şi se frig la gril cam 4 minute pe fiecare parte.

Poftă bună !!