Salată de spanac şi orzo

Salată de spanac şi orzo

Publicat: 19.12.2017

Vizualizări: 0

Spanacul conţine substanţe utile în regenerarea sângelui şi ficatului. Acesta este bogat in fosfor, calciu, sulf, complex B, luteină, fier, vitaminele C şi E.

Ingrediente:

-          400 g orzo

-          300 g Frunze de spanac

-          500 g brânză feta

-          ½ ceapă roşie tocată

-          ¾ ceaşcă seminţe de pin

-          ½ linguriţă busuioc uscat

-          ¼ linguriţă piper alb măcinat

-          Ulei de măsline

-          Oţet balsamic

Mod de preparare:

Orzo se fierbe timp de 8-10 minute în apă cu sare, se scurge și se clătește cu apă rece. Se transferă într-un castron mare și se amestecă cu spanac, feta, ceapă, seminte de pin, busuioc și piper alb. La sfârşit se adaugă  uleiul de măsline şi oţetul  balsamic. Se ţine  la frigider și se servește rece.

Poftă bună!!