MemoPlus 2 Go – Produsul anului 2014

MemoPlus 2 Go – Produsul anului 2014

Publicat: 06.06.2014

Vizualizări: 0

Lipsa energiei şi a vitalităţii este o problemă a lumii moderne. Zilnic, organismul trebuie să facă faţă acţiunii nocive a mediului înconjurător (stres, poluare, diete nesănătoase).   

Gama MemoPlus propune două produse pentru un plus de energie, unice în România – MemoPlus 2 Go şi MemoPlus Energizer 2 Go.  Acestea au o formă modernă, uşor acceptată de persoanele tinere, active.

MemoPlus 2 Go este un produs ideal pentru tineri, sub formă de tablete masticabile, cu un conţinut optim de L-carnitină.

L-Carnitina este un aminoacid biosintetizat în ficat şi rinichi din aminoacizii lizină şi metionină. Această substanţă are un rol important în metabolismul energetic.  Se găseşte în mod natural în toate celulele organismului uman în special în mitocondrii (“uzinele energetice” ale organismului) şi este necesară în procesul de transport al acizilor graşi către acestea. S-a demonstrat ştiinţific că aportul de L-Carnitină scade semnificativ oboseala mentală şi îmbunătăţeşte funcţia cognitivă.

MemoPlus 2 Go este ideal pentru tinerii şi studenţii care au nevoie de susţinerea atenţiei şi concentrării zilnice, pentru cei cu o activitate intelectuală ridicată.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, maximum 10 tablete pe zi.

MemoPlus Energizer 2 Go conţine Vitamina C, Guarana şi Cafeină.

Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă cu un rol esenţial în organism. Vitamina C este un antioxidant important necesar pentru sinteza de noradrenalină (neurotransmiţător). În organism, vitamina C aduce şi alte beneficii. Această vitamină activează dezvoltarea şi reconstrucţia celulară, susţine producţia de colagen, favorizează vindecarea, susţine sistemul imunitar, acţionează ca antioxidant, etc.

Guarana este o plantă folosită ca mijloc eficace de luptă împotriva oboselii fizie şi psihice. Aceasta are un efect rapid şi de durată. Principiul activ – guaranina – este considerat un fel de cofeină naturală, şi are efect ce influenţează metabolismul ţesutului nervos, suprimă senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi memoria.

Cofeina poate îmbunătăţi performanţele mentale, deoarece stimulează multe regiuni ale  creierului care reglează starea de veghe, excitare, starea de spirit şi de concentrare.

MemoPlus Energizer 2 Go a fost special creat pentru persoanele tinere care au nevoie de un nivel de concentrare crescut, precum şi de un nivel de energie ridicat.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, maximum 10 tablete pe zi.

În cadrul proiectului “Produsul Anului” care s-a desfăşurat în data de 7 Mai 2014, MemoPlus 2 Go a fost premiat de catre consumatorii români. MemoPlus 2 Go a avut cel mai mare punctaj la toate cele 3 criterii urmărite (atractivitate, inovaţie şi satisfacţie în categoria bunurilor de larg consum) fiind, astfel, desemnat produsul anului 2014.  

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL