Cum faci faţă examenelor

Cum faci faţă examenelor

Publicat: 04.09.2019

Vizualizări: 252

MemoPlus este un produs care acţioneză favorabil asupra capacităţii de concentrare şi a memoriei. Combinaţia celor cinci substanţe active influenţează pozitiv nu numai capacităţile psihice, ci şi întreaga condiţie a individului.

Extractul de Ginkgo Biloba sprijină buna circulaţie a sângelui în creier, şi prin acest fapt, funcţiile de gândire, concentrare şi memorare. Printre manifestările cunoscute ale deficitului de vitamină B6 se numară oboseala, depresia şi scăderea memoriei. Insuficientul aport de magneziu duce la creşterea excitabilităţii nervoase şi la pierderea capacităţii de concentrare. Studiile clinice care au evaluat efectele cafeinei, au demonstrat faptul că această substanţă poate îmbunătăţi starea de spirit, timpul de reacţie, vigilenţa şi funcţia cognitivă. MemoPlus este ideal mai ales pentru persoanele care depun efort intelectual, dar poate fi folosit cu succes de orice persoană care are nevoie de creşterea capacităţii psihice.

MemoPlus Energizer conţine extract de Ginkgo Biloba, vitamina B6, cafeină şi 50 mg de taurină. Taurina este un  aminoacid. Această substanţă este produsă si de organismul nostru în muşchi, creier si inimă. În condiţii de stres sau efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină, caz în care se poate recurge la suplimentarea acestei substanţe. Taurina ne ajută să ne relaxăm şi poate fi folosită ca tratament împotriva depresiei şi insomniei.

Cele doua produse reprezintă cel mai bun prieten al elevilor şi studentilor în perioadele foarte solicitante pentru creier. Pentru ca tratamentul sa aibă efecte maxime, administrarea produselor din gama MemoPlus trebuie să înceapă cu minim 3 săptămâni înaintea sesiunii.

MemoPlus – Un ajutor de învăţat uşor!

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL