ArtroStop Comfort

ArtroStop Comfort

Publicat: 07.07.2014

Vizualizări: 0

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

Exerciţiile fizice regulate aduc multiple beneficii sănătăţii. În ciuda acestor beneficii, tot mai multe persoane caută scuze pentru a justifica sedentarismul.

Exercitiile moderate pot fi integrate cu uşurinţă în viata de zi cu zi, acestea reducand riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, diabet zaharat, obezitate, artrită. 

Pentru susţinerea articulaţiilor persoanelor active, Walmark a dezvoltat un produs cu o compoziţie unică. ArtroStop Comfort este un produs revolutionar, uşor de administrat, ce are în compoziţie o nouă generaţie de glucozamină.

Glucozamina este o componentă naturală a glicozaminoglicanilor ce compun cartilajele și ajută la funcționarea corectă a articulațiilor. Glucozamina ajută la menținerea sănătății cartilajelor și articulațiilor. N-acetilglucozamina  este o nouă generaţie de glucozamină. Această substanţă este prezentă în mod natural în organism şi este un precursor esenţial al acidului hialuronic şi al condroitinei. Glucozamina este o componentă constructivă esenţială a structurii cartilajelor articulare şi ale altor ţesuturi conjunctive – oase, ligamente şi tendoane. N-acetilglucozamina este o substanţă care se absoarbe rapid în organism, putând fi condiţionată chiar şi sub formă de tablete masticabile.  Acest aspect oferă uşurinţă în administrare mai ales pentru împătimiţii sporturilor de iarnă.

Colagenul de tip II esteo componentă structurală de bază a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip IInedenaturateste cea mai eficienta formă de colagen tip II, o formă de colagen biologic activ în forma sa nativă. Colagenul de tip II nedenaturat reduce inflamaţia  în artrita reumatoidă şi contribuie la procesul de regenerare a cartilajelor articulare.

Vitamina C - Aceasta vitamna previne răceala, sprijină formarea colagenuluiutilizat la functionarea normala a cartilajelor şi sprijină buna funcţionare a sistemului osos.

ArtroStop Comfort se prezintă sub formă de tablete masticabile, cu gust plăcut, fiind foarte uşor de administrat.