Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 4

În perioada 25-28 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Pe parcursul celor 4 zile evenimentul s-a bucurat de un foarte mare succes, având un număr mare de participanţi atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Tema principală a conferinţei din acest an a fost „Echilibrul delicat între ştiinţă, artă şi comunicare”. Alte teme aflate în dezbatere au  abordat subiecte importante pentru sistemul de medicină primară precum: Disfuncțiile sexuale – markeri de sănătate a bărbatului, Combinațiile în hipertensiunea arteriala: o certitudine, Abordarea tetravalentă a patologiei respiratorii acute a adultului, Provocări în infecțiile de tract respirator, Managementul onicomicozelor - abordări specifice pentru succesul terapiei, Pacientul cu vertij în cabinetul medicului de familie, Osteoporoza, boală cu impact major asupra sănătății persoanelor peste 50 de ani - cum facem prevenție în cabinetul MF, Ecografia Doppler Triplex ca metodă diagnostica a aterosclerozei subclinice la pacienții asimptomatici, cu profil lipidic cu risc crescut în cabinetul medicului de familie. Determinarea vârstei vasculare – mit sau realitate, etc.

Participanţii au avut parte de o expoziţie a  producătorilor şi distribuitorilor de medicamente. În cadrul expoziţiei  Walmark a fost prezentă alături de alţi producători de medicamente şi suplimente alimentare de renume, prin aducerea la cunoştinţa publicului de specialitate lansarea unor noi produse.

 

Urinal Akut cu formulă îmbunătățită conține trei componente active: CystiCrano formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon) cunoscut și sub denumirea de afin american, extract de Solidago virgaurea (Splinuță) și Vitamina D.

Fructele de merișor sunt o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale. Cantitatea de extract aferentă unei singure tabletecorespunde unei cantități minime de 423 000 mg de fructe de merișor. Doza zilnică de Urinal Akut® oferă un aport garantat de proantocianidoli. Tehnologia unică de procesare a merişorului sub forma extractului CystiCran asigură conţinutul şi calitatea substanţei active.

 

Proenzi®ArtroStop Intensive acționează astfel încât fiecare mișcare să fie benefică pentru corpul dumneavoastră.

Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza unei expertize minuțioase a nutriției articulațiilor și buna cunoaștere a sistemului musculo-scheletic.

Extractele din tradiționalul Salix alba, împreună cu Curcuma longa, utilizate în Ayurveda, contribuie la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor.

Extractul din Boswellia serrata ajută la funcționarea normală a articulațiilor.

Conține o combinație de 3 componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare , evaluate de către experți: colagen tip II, glucozamin sulfat și condroitin sulfat.

Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajului.

Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.

Formula patentată BioPerine® (extract din Piper Negru) – potențiator de origine naturală ce îmbunătățește absorbția anumitor minerale, vitamine și alte substanțe cu până la 80%. 

Spektrum Gummy este un complex de vitamine în proporţii echilibrate pentru adulţi, îmbogăţit cu extract de echinaceea (Echinacea purpurea), extract ce contribuie la consolidarea funcţiilor sistemului imunitar şi la apărarea organismului împotriva agenţilor patogeni. Spektrum Gummy sunt multivitamine sub formă de jeleuri gumate moi, ușor de administrat, esenţiale pentru menţinerea vitalităţii psihice şi mentale în fiecare zi.

Prostenal PERFECT cu formulă îmbunătăţită, este o combinaţie specială de Zinc şi PERFECT COMPLEX, ce conţine extracte de plante, de calitate superioară: Saw Palmetto și Urtica Dioica. Aceste extracte din plante au efecte benefice asupra sănătăţii bărbaţilor. Extractul de Saw Palmetto contribuie la menţinerea funcţiei urinare precum şi la menţinerea sănătăţii prostatei, fiind recomandat ca sursă de acizi graşi ce acţionează asupra țesutului prostatic. Urtica Dioica are în compoziţia sa substanţe care sprijină funcţia de excreţie a rinichilor şi contribuie  la normalizarea fluxului urinar. Zincul este un mineral foarte important pentru bărbaţi, contribuind la menţinerea nivelului normal de testosteron din sânge şi  având efecte benefice asupra fertilităţii şi funcţiei reproductive.

Degasil

Degasil îmbunătăţeşte confortul intestinal şi abdominal prin prevenirea sau reducerea disconfortului legat de acumularea de gaz la nivel abdominal. 

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea

Minimarţieni Gummy cu Echinacea vin în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi o formulă îmbunătăţită.

Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.

Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani. Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea îmbunătăţeşte imunitatea pe termen lung, previne gripa şi răceala şi ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului.

GinkoPrim Max 100mg

GinkoPrim Max 100mg este un produs care combină ginkgo biloba şi magneziu. Ginkgo biloba sprijină circulaţia venoasă, contribuind la menţinerea performanţei creierului odată cu trecerea anilor, cât şi la înlăturarea senzaţiei de mâini şi picioare reci. Magneziul este esenţial pentru funcţia şi performanţa mentală, având efect benefic asupra sistemului nervos şi muscular.

Prin intermediul consultanţilor săi, compania  a oferit informaţii şi despre celelalte produse,  reuşind astfel să satisfacă dorinţa de cunoaştere a specialiştilor în domeniu.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită  pentru nutriția articulațiilor
09.01.2018

Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită pentru nutriția articulațiilor

Nutriția articulațiilor si mișcarea sunt o combinație benefică pentru menținerea sănătății articulațiilor. Proenzi ArtroStop Intensive acționează astfel încât fiecare mișcare să fie benefică pentru corpul dumneavoastră. Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza unei minuțioase expertize a nutriției articulațiilor și buna cunoaștere a sistemului musculo-scheletic.

Citește mai mult
Vizualizări: 9925
Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015
01.01.2018

Conferinţa Naţională de Pediatrie 2015

În perioada 01-04 aprilie a avut loc Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015 în cadrul căreia principalele teme au fost Progrese in Pediatrie.  Evenimentul a fost organizat sub egida Societăţii Române de Pediatrie şi s-a bucurat de un număr mare de participanţi

Citește mai mult
Vizualizări: 35