Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015

Conferinţa Naţională de Pediatrie 2015

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 31

În perioada 01-04 aprilie a avut loc Conferinţa Naţională  de Pediatrie 2015 în cadrul căreia principalele teme au fost Progrese in Pediatrie.  Evenimentul a fost organizat sub egida Societăţii Române de Pediatrie şi s-a bucurat de un număr mare de participanţi

Compania Walmark a fost prezentă la acest eveniment pentru a aduce la cunoştinţa specialiştilor cele mai noi produse destinate îngrijirii sănătăţii copiilor. Atenţia noastră a fost îndreptată atât asupra  specialiştilor cât şi a copiilor prezenţi la eveniment care s-au putut bucura de prezenţa mascotei Minimarţieni. La standul Walmark au fost oferite materiale informative  despre cele mai noi produse din gama Minimarţieni.  

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea 

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea vin în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi o formulă îmbunătăţită.

Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.

Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani. Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea îmbunătăţeşte imunitatea pe termen lung, previne gripa şi răceala şi ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului. 

Minimarţieni Imunactiv Forte Sirop

Noul Minimarţieni Imunactiv Forte Sirop vine în ajutorul mamelor cu o formulă uşor de administrat şi cu un gust grozav de portocale.

Minimarţieni Imunactiv Forte Sirop este un produs pe bază de plante destinat sprijinirii sistemului imunitar în faze acute. Conține doza optimă de beta-glucan, Vitamina C și extracte de soc și măceșe. Toate aceste extracte din plante sprijină imunitatea având efecte benefice asupra sistemului respirator.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

Minimartienii au participat la ”Mamici pe Biciclete”!
01.01.2018

Minimartienii au participat la ”Mamici pe Biciclete”!

Peste 200 de gravide, mamici cu bebelusi in marsupiu, mame alaturi de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum si tatici, bunici, unchi, matusi, bone, au pedalat sambata, 26 septembrie, in prima editie a Paradei ”Mamici pe Biciclete” din Bucuresti. 

Citește mai mult
Vizualizări: 37
Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie
01.01.2018

Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei martie

În perioada 25-28 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, eveniment organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov (AMFB) si Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Citește mai mult
Vizualizări: 4