Stafeta Carpatilor 2015

Stafeta Carpatilor 2015

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 7

Maratonul DHL – Stafeta Carpatilor este un eveniment aflat la a sasea editie, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din Romania cu un numar de participanti in continua crestere.

Unul dintre scopurile acestei competiții este susținerea proiectelor propuse de fundațiile partenere, oferind, în acest fel, o șansă de a salva sau de a îmbunătăți viețile unor semeni de-ai noștri. În acest an, Maratonul DHL Ștafeta Carpaților va dona toate fondurile strânse Comitetului Național Paralimpic pentru a susține drumul sportivilor paralimpici români către Rio unde se va desfășura Olimpiada din 2016. Cauza caritabilă a fost în fiecare ediție un motiv important de implicare a participanților. Ca și la ediția trecută, Walmark este unul dintre sponsorii acestei frumoase întreceri.

Participanții sunt așteptați pe data de 20 iunie, orele 10.00, pe traseul tradițional PREDEAL– PARAUL RECE RASNOV – RASNOV VALEA CETATII – PLATOUL STANEI TURISTICE DIN POIANA BRASOV, formele alternative de înscriere fiind echipe - ștafetă (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergătorii individuali pot alege să concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanța de 42,195 km.

Competitia se va desfasura pe 3 categorii de varsta :

- 18 – 59 de ani – masculin si feminin, maraton, semimaraton si stafeta

- 16-18 ani – semimaraton

- 14-18 ani – stafeta

Vârsta minimă de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor și 16 ani pentru cei care concurează individual

La competitie participa sportivi amatori, persoane fizice sau care reprezinta companii din Romania incrise in competitie. Varsta minima de participare este de 14 ani. Participantii cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani sunt elibigibili doar pentru proba de Stafeta, iar participantii cu varsta intre 16 si 18 ani pot participa si la semimaraton.

Înscrierea în competiție se realizează accesând site-ul www.maratondhl.ro  până la data de 13 iunie, prin completarea formularului de înscriere.

De-a lungul timpului Walmark s-a implicat in viaţa oamenilor sfatuindu-i să fie mai dinamici, sustinandu-i si indrumandu-i catre un stil de viaţă sănătos.  

Alimentaţia echilibrată, activitatea fizică regulată şi gândirea pozitivă sunt cele mai bune recomandari pentru a avea o viaţă sănătoasă si pe care le sustinem cu incredere in continuare. Secretul unui stil de viaţă sănătos consta in deschiderea  de a trai sănătos, parcurgand mai multi pasi fără insa a face schimbări drastice.

 

Provocarea la mișcare – Cum ne găsim motivația necesară pentru sport
12.11.2019

Provocarea la mișcare – Cum ne găsim motivația necesară pentru sport

Vă oferim câteva argumente care v-ar putea convinge să faceți o schimbare în viața dumneavoastră:

Citește mai mult
Vizualizări: 116
Transmaraton 2014
16.09.2014

Transmaraton 2014

Transmaratonul este un concurs care se adresează amatorilor, adică oricui dorește să alerge pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, cu condiția să aibă vârsta de peste optsprezece ani.

Citește mai mult
Vizualizări: 5