Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită  pentru nutriția articulațiilor

Proenzi ArtroStop Intensive - Cel mai inovator produs cu absorbție îmbunătățită pentru nutriția articulațiilor

Publicat: 09.01.2018

Vizualizări: 9925

Nutriția articulațiilor si mișcarea sunt o combinație benefică pentru menținerea sănătății articulațiilor. Proenzi ArtroStop Intensive acționează astfel încât fiecare mișcare să fie benefică pentru corpul dumneavoastră. Compoziția sa a fost dezvoltată pe baza unei minuțioase expertize a nutriției articulațiilor și buna cunoaștere a sistemului musculo-scheletic.

     Proenzi ArtroStop Intensive are o compozitie unică, combinând substanțe ce au un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor:

   Extractele din tradiționalul Salix alba, împreună cu Curcuma longa, utilizate în medicina Ayurveda, contribuie la menținerea sănătății și flexibilității articulațiilor

  • Extractul din Boswellia serrata ajută la funcționarea normală a articulațiilor
  • Elemente esențiale ale structurii cartilajelor articulare: colagen tip II, glucozamin sulfat și condroitin sulfat
  • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajelor
  • Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
  • Formula patentată BioPerine® (extract din Piper Negru) – potențiator de origine naturală ce îmbunătățește absorbția anumitor minerale, vitamine și alte substanțe cu până la 80%*. Patent Nr. US 5972382 A

     Articulațiile ne ajută să ne mișcăm și să avem o viață activă. Dar, odată cu înaintarea în vârstă, cartilajul  articular devine mult mai solicitat,  și se degradează iar articulațiile își pierd flexibilitatea și aua nevoie de o îngrijire adecvată.

     Este bine cunoscut faptul că anumite alimente pot  conduce la un confort al articulațiilorr. O îngrjire completă a articulațiilor vă poate ajuta să mențineți sănătatea articulațiilor astfel încât să rămâneți activi și la o vârstă înaintată.

     Proenzi ArtroStop – expertul în îngrijirea articulațiilor – a dezvoltat o compoziție unică de nutrienți care ajută articulațiile să funcționeze corect, permițându-vă  să faceți față provocărilor zilnice.

    Menținerea unui stil de viață activ contribuie la menținerea sănătății articulațiilor. Cu toate acestea, atunci când există disconfort articular sau rigiditate articulară tendința este de evitare a exercițiilor fizice, trebuie însă să aveți în vedere faptul că mișcarea este necesară pentru:

-         menținerea lubrifierii articulațiilor și hrănirea acestora

-         întreținerea mușchilor din jurul articulațiilor astfel încât să nu existe presiune în plus la nivel articular.

     Spre deosebire de cele mai multe țesuturi, cartilajul articulațiilor nu are vase de sange sau nervi. Acesta este compus dintr-o matrice extracelulară densă, cu o distribuție rară de celule înalt specializate numite condrocite. Mișcarea articulară regulată și încărcarea dinamică sunt importante pentru menținerea normală a metabolismului cartilajului articular și funcționarea acestuia. A fost demonstrat că inactivitatea articulației conduce la o degradare mai rapidă a cartilajului.

Asigurați o nutriție adecvată si o protecție intensă articulațiilor  cu noul Proenzi ArtroStop Intensive.

Articulația genunchiului și tratamentul complet pentru cartilajul articular și lichidul sinovial
22.04.2019

Articulația genunchiului și tratamentul complet pentru cartilajul articular și lichidul sinovial

Proenzi preia ștafeta de expert al articulațiilor cu efect pe termen lung și aduce un plus de inovație pentru o îngrijire superioară a articulațiilor și oaselor.

Citește mai mult
Vizualizări: 24443
Sfaturi pentru sănătatea articulaţiilor
15.02.2013

Sfaturi pentru sănătatea articulaţiilor

Scheletul uman reprezintă structura centrală de susţinere a organismului. Oasele sunt sprijinite şi completate de ligamente, tendoane, muşchi şi cartilaje. Acestea oferă protecţie organelor interne şi alături de muşchi asigură o mişcare controlată a corpului. Dacă nu este protejat din timp, scheletul uman poate suferi modificări, uneori ireversibile.

Citește mai mult
Vizualizări: 498
Cum să vă păstraţi articulaţiile sănătoase
17.09.2012

Cum să vă păstraţi articulaţiile sănătoase

Specialiştii recomandă câteva măsuri pe care le puteţi lua pentru a vă îmbunătaţi condiţia fizică şi preveni boli precum osteoartroza. Poate că nu este atât de simplu, dar ştiţi cum se spune: “Nimic bun nu vine usor”. O dietă echilibrată ajută la construirea unor oase puternice. Conţinutul bogat de substanţe nutritive sprijină sistemul osos să rămâna sănătos. Asiguraţi un aport constant de calciu si vitamina D3.

Citește mai mult
Vizualizări: 98
Exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor - partea I
03.03.2020

Exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor - partea I

Prima parte din lista de exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor.

Citește mai mult
Vizualizări: 1260
Exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor - partea a II-a
01.02.2018

Exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor - partea a II-a

A doua parte din lista cu exerciţii pentru consolidarea articulaţiilor şi muşchilor.

Citește mai mult
Vizualizări: 452