WALMARK îşi confirmă ratingul de calitate

WALMARK îşi confirmă ratingul de calitate

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 0

Walmark s.a. producător de suplimenţi nutriţionali şi băuturi nealcoolice, a trecut cu bine ştacheta impusă de standardele financiare internationale.

TŘINEC 17 septembrie 2004

Compania Walmark s.a. şi-a apărat cu succes evaluarea de rating în cadrul benzii de investiţii la nivelul Baa-/CzA pentru rating de durată îndelungată şi czP-2 pentru rating de scurtă durată. Ratingul i-a fost atribuit companiei Walmark de către agenţia CRA Rating Agency, partener afiliat agenţiei internaţionale Moody's, pe baza evaluării anuale a rezultatelor societăţii.

Tomáš Macura, director general şi membru al consiliului de administraţie consideră evaluarea obţinută drept un sprijin important în activităţile ulterioare ale societăţii : „Acest rating ne înlesneşte accesul la surse financiare necesare mai ales pentru expansiunea externă şi ne ajută şi la îndeplinirea ţelului, acela de a deveni cel mai mare producător de suplimenţi nutriţionali din centrul şi estul Europei“ a spus Tomáš Macura.

Conform celor spuse de Dn.Macura, Walmark monitorizează şi pregăteşte în mod activ ocaziile potenţiale de achiziţie nu numai în Republica Cehă, dar şi în centrul şi estul Europei. La o întrebare directă, el a menţionat că în această clipă, nici una din potenţialele achiziţii nu este în stadiul final al pregătirilor.

WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre
11.12.2017

WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre

Cifra de afaceri a companiei Walmark pentru primul trimestru al anului 2004 este de 1,5 miliarde coroane cehe.

Citește mai mult
Vizualizări: 1
Walmark continuă expansiunea în Lituania
11.12.2017

Walmark continuă expansiunea în Lituania

Walmark, cel mai mare producător ceh de vitamine şi suplimenţi nutriţionali îşi lărgeşte reţeaua actuală a filialelor din străinătate - Slovacia, Ucraina, Polonia, Ungaria şi România, cu o nouă ţară, Lituania.

Citește mai mult
Vizualizări: 0