WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre

WALMARK a înregistrat pentru primul trimestru o creştere de două cifre

Publicat: 11.12.2017

Vizualizări: 1

Cifra de afaceri a companiei Walmark pentru primul trimestru al anului 2004 este de 1,5 miliarde coroane cehe.

TŘINEC 17 septembrie 2004

Grupul de companii Walmark a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de 1 540 milioane coroane cehe pentru I trimestru al anului 2004, ceea ce reprezintă cu 18 % mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. La această creştere a cifrei de afaceri a grupului au luat parte în cea mai mare măsură achiziţia firmei de băuturi Fontea din martie anul curent şi excelentele rezultate economice ale filialelor din România şi Polonia. Societatea-mamă Walmark s.a ea însăşi a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 993 milioane coroane cehe pentru I trimestru al anului 2004, ceea ce reprezintă o creştere de 6 %. După părerea ing. Tomáš Macura, MBA, directorul general al Walmak a.s., divizia farmaceutica a avut cea mai mare contribuţie la creşterea cifrei de afaceri a societăţii-mamă.

Compania Walmark s.a. a obţinut în zilele trecute o evaluare pozitivă de rating în cadrul benzii de investiţii la nivelul Baa-/CzA/czP-2. Ratingul i-a fost atribuit societăţii Walmark de către agenţia CRA Rating Agency, partener afiliat agenţiei internaţionale Moody's, pe baza evaluării anuale a rezultatelor societăţii.

Walmark continuă expansiunea în Lituania
11.12.2017

Walmark continuă expansiunea în Lituania

Walmark, cel mai mare producător ceh de vitamine şi suplimenţi nutriţionali îşi lărgeşte reţeaua actuală a filialelor din străinătate - Slovacia, Ucraina, Polonia, Ungaria şi România, cu o nouă ţară, Lituania.

Citește mai mult
Vizualizări: 0
Comunicat de presă - 29.05.2005
11.12.2017

Comunicat de presă - 29.05.2005

Walmark Romania sprijină şi încurajează  performanţa.

Citește mai mult
Vizualizări: 0