Ce trebuie să știm despre TRATAMENTUL infecţiilor urinare
Publicat: 22.04.2019
Vizualizări: 12614
Infecţiile urinare, cistitele, cum sunt denumite în limbaj popular, sunt declanșate de acţiunea unei bacterii asupra tractului urinar. Principalele semne ale afecţiunii sunt urinările frecvente asociate cu usturimi sau cu dureri
Infecţiile urinare, cistitele, cum sunt denumite în limbaj popular, sunt declanșate de acţiunea unei bacterii asupra tractului urinar. Principalele semne ale afecţiunii sunt urinările frecvente asociate cu usturimi sau cu dureri.
Boala este întâlnită mai des la femei, dar și bărbații de vârsta a treia sunt predispuși la ea. Acest tip de infecții apare din cauza faptului că diferite microorganisme ajung la nivelul aparatului urinar, se multiplică și, în timp, duc la modificări în funcționarea normală a rinichilor și a căilor urinare.
Statisticile mondiale menționează faptul că infecțiile urinare sunt cele mai răspândite infecții, mai des întâlnite chiar decât infecțiile respiratorii cu tuse și expectorație.
Femeile sunt mai predispuse la infecțiile urinare, 50% dintre acestea suferind cel puțin o dată în timpul vieții de o formă de infecție urinară. Bărbații tineri sunt rareori afectați de infecții urinare, în schimb, bărbații în vârstă de peste 50 de ani, cu afecțiuni ale prostatei, sunt mai expuși riscului de infecții urinare. În 80% din cazuri, infecțiile urinare sunt provocate de bacteria E. coli.
„Am usturimi groaznice atunci când urinez, ca să nu mai vorbesc de faptul că din cauza cistitei urinez foarte des. Mă trezesc în timpul nopții de patru-cinci ori ca să mă duc la toaletă. Apoi sunt și situațiile acelea oribile când urinez involuntar și sunt pusă în niște ipostaze foarte jenante”, ne relatează Ioana, 22 de ani, din București.
Cineva poate avea o infecție urinară dacă are unele dintre următoarele simptome:
– durere sau arsuri când urinează (disurie);
– nevoia de a urina frecvent și eliminarea unei cantități mici de urină;
– sensibilitate sau greutate în partea de jos a abdomenului;
– urină tulbure sau urât mirositoare;
– durere într-o parte, în spate sub cutia toracică (durere în flanc);
– frisoane și febră;
– greață și vărsături.
Dacă suferiți de unele dintre simptomele de mai sus, vă recomandăm să mergeți cât mai repede să consultați un doctor. Dacă este lăsată netratată, infecția poate duce la pielonefrită acută sau cronică, ceea ce poate afecta permanent rinichii. Noi vă recomandăm URINAL AKUT pentru tratamentul rapid și eficient împotriva infecțiilor urinare. O singură pastilă pe zi și semnele de însănătoșire apar încă din prima zi de administrare.
Efect puternic si rapid garantat de forma concentrata
Formula imbunatatita de Urinal Akut face ca lupta cu infectiile urinare sa fie castigata mult mai usor. Urinal Akut contine o componenta activa unica, CystiCran, o forma mult mai concentrata de extract din meriosor (Vaccinum macrocarpon), ceea ce face ca efectele benefice asupra tractului urinar sa se simta din prima zi de administrare.
- contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar;
- ajuta la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar;
- sustine dezvoltarea miroflorei benefice;
- sprijina sistemul imunitar.
Doar o tableta de Urinal Akut si efectele benefice apar din prima zi de administrare!
Recomandarea medicului Dr. Gerald Filip Consultant medical Walmark
Infecțiile de tract urinar pot fi prevenite prin adoptarea unor măsuri simple: creșterea aportului de lichide, evitarea abținerii de a urina, evitarea constipației, profilactic la femei evitarea folosirii diafragmelor și urinare după actul sexual, asigurarea unei igiene genitale riguroase, menținerea florei vaginale echilibrate prin administrarea de probiotice, administrarea de suc de merișor (prezent în suplimentele alimentare din gama Urinal) și vitamina C, pentru a nu permite aderarea bacteriei Escherichia coli (prezentă în 80% dintre cazurile de infecții de tract urinar) de pereții vezicii urinare și ai uretrei.