Cea mai delicioasă (și sănătoasă) masă de Paște
Publicat: 22.04.2021
Vizualizări: 22
Paștele are diferite semnificații pentru diferiți oameni. Pentru unii este o sărbătoare a renașterii, pentru alții, începutul primăverii sau doar timp petrecut cu familia. Însă orice semnificație ar avea sărbătoarea pascală pentru tine, cel mai probabil implică o zi plină de mâncare. Pentru a evita starea de rău, balonarea și greața și a avea o experiență culinară plăcută, cu gusturi, texturi și culori inedite, asigură-te că respecți următoarele recomandări 😉
Recomandări pentru o masă sănătoasă de Paște
Legume, legume și iar legume – Nu doar că legumele sunt extrem de nutritive, dar vin și într-o gamă variată de culori, gusturi, texturi. Humus, salată verde, salată de porumb, ardei copt, ciuperci sauté, leurdă, morcovi, țelină, roșii cherry, broccoli – experimentează și asigură-te că pui cât mai multe legume pe masa de Paște. Carneau de miel, curcan sau pește se digeră mult mai ușor cu ajutorul legumelor.
CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA