Acest site utilizeaza cookies, reclame personalizate precum si analiza de trafic. Utilizand acest site, sunteti de acord cu cele de mai sus. Mai multe informatii. Politica de confidentialitate.
0725933033
Cele mai noi Oferte de la Stada.
Expert pe termen lung în menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulațiilor.
Pentru buna funcționare a prostatei și a aparatului reproductiv.
Preferate de cei mici, usor de administrat de mamici!
Prima gamă complexă din România, în categoria produselor urologice pentru menținerea sănătății tractului urinar
Soluția complexă în tratamentul și prevenția infecțiilor vaginale, cauzate de ciuperci sau bacterii.
Sprijină circulația periferică și memoria.
Un plus de memorie, concentrare, energie!
Ingrijeste tractul respirator.
Multivitamine pentru sprijinirea imunităţii şi energiei.
Scapa de balonare si flatulenta!
In timpul sau dupa tratamentul cu antibiotice
Sprijin in echilibrul intestinal.
Tradiţie americană de peste 40 ani în producerea de suplimente alimentare!
Publicat: 11.12.2019
Vizualizări: 4098
Printre primele semne care produc disconfort odată cu înaintarea în vârstă sunt mâinile și picioarele reci. Acest simptom, întâlnit la o mulțime de persoane din întreaga lume, poate indica o circulație periferică deficitară. Aceasta se poate manifesta și prin umflături, dureri și amorțeală la nivelul extremităților. Asemenea situații neplăcute sunt întâlnite mult mai des la femei decât la bărbați, din cauza predispoziției lor genetice.
Aveţi crampe (contracţii musculare) dureroase la nivelul membrelor inferioare după activităţi precum mersul sau urcatul scărilor , amorţeala sau slăbiciune la nivelul picioarelor; senzaţie de răceală în partea inferioara a piciorului sau la nivelul mainilor?
Îmbatrânirea este un proces fiziologic normal, care afecteaza întreg corpul uman. Absorbţia substantelor nutritive, a vitaminelor şi a mineralelor este mai redusă la persoanele vârstnice. Ce putem face să atenuăm efectele înaintării în vârstă precum circulaţia periferică deficitară?
Creierul uman este un sistem complex de organizare ce coordonează organismul în funcţie de informaţiile primite. Creierul nu pierde nicio amintire (informaţie), el le înregistrează precum un computer.