Toamna 2005

Toamna 2005

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 5

Despre cum ajuta prezenţa câinilor persoanele bolnave sau pe cele cu handicap veţi citi în articolul despre canisterapie. De asemenea, va vom arata care sunt acum noile ambalaje ale produselor noastre, va vom face cunoscut modul lor de fabricare şi explica avantajele pe care vi le ofera.

Dragi cititori,

În perioada când vara de-abia începea, noi pregăteam pentru Dumneavoastra un nou numar al revistei Clubului Sanataţii. Ne-am tot gândit ce articole sa conţina revista pentru a va informa şi binedispune. Acum este rândul Dumneavoastra sa apreciaţi daca am reuşit. Ne-am bucura daca ne veţi trimite parerile Dumneavoastra în scris despre revista. O sa analizam cu mult interes ce v-ar placea sa citiţi în viitor, daca v-ar interesa sa abordam şi alte subiecte în paginile revistei şi ne vom stradui sa raspundem observaţiilor Dvs. în numarul viitor. Dupa numarul mare de scrisori de lauda pe care ni leaţi trimis, suntem de parere ca sunteţi multumiţi de produsele noastre.
Despre cum ajuta prezenţa câinilor persoanele bolnave sau pe cele cu handicap veţi citi în articolul despre canisterapie. De asemenea, va vom arata care sunt acum noile ambalaje ale produselor noastre, va vom face cunoscut modul lor de fabricare şi explica avantajele pe care vi le ofera. În plus, din acest numar al revistei vom începe un serial despre farmaciile clubului, urmând ca în fiecare numar sa va prezentam una dintre ele. Pe lânga toate acestea, bineînţeles ca veţi gasi o mulţime de informaţii noi despre suplimenţii nutritivi pe care-i fabricam pentru Dumneavoastra. În încheiere, permiteţi-mi sa va amintesc de sarbatorirea în aceasta vara a 15 ani de la înfiinţarea companiei Walmark în Cehia, care treptat a devenit o respectata companie farmaceutica internaţionala, cu şase filiale în strainatate.
Va urez sanatate de fier şi sa aveţi parte de o toamna blânda.

Dr. Horia Vîlcu
Director General

Descarcă fișierul:
csw_2005-09 pdf | 5,7 MB