Primavara 2007

Primavara 2007

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 1

Din dorinta de a fi cât mai aproape de dumneavoastra, am creat Clubul Sananatatii Walmark, care va ofera diferite facilitati, iar noua ne furnizeaza informatii utile despre opiniile si dorintele dumneavoastra legate de produsele Walmark. În primavera aceasta oferta noastra s-a îmbogatit cu 3 noi produse.

Stimati membri,

Permiteti-mi ca în numele meu, dar si al întregului colectiv Walmark, sa va adresez cele mai calde salutari si sa va felicit pentru calitatea de membru al Clubului Sanatatii Walmark. Din dorinta de a fi cât mai aproape de dumneavoastra, am creat Clubul Sananatatii Walmark, care va ofera diferite facilitati, iar noua ne furnizeaza informatii utile despre opiniile si dorintele dumneavoastra legate de produsele Walmark. În primavera aceasta oferta noastra s-a îmbogatit cu 3 noi produse.
Produsul Benosen® va fi apreciat cu siguranta de catre persoanele care sufera de problemele legate de somn. Produsul contine o combinatie unica de substante active testate clinic pentru îngrijirea complexa a calitatii somnului. Acestea atenueaza tensiunea psihica si stresul, inducând o relaxare generala a organismului si favorizând instalarea somnului.
Noul produs Spektrum contine o gama larga din cele mai importante vitamine, minerale si microelemente, completate de complexul unic Imunactiv™ astfel încât sa satisfaca
eficient nevoile corpului uman.
Noul Permen este un produs unic, conceput special pentru îmbunatatirea activitatii sexuale a barbatilor. Mai multe informatii despre aceste produse dar si despre ofertele pe care vi le-am pregatit veti gasi în paginile revistei.
În anul 2006 Compania Reader`s Digest a realizat un studiu în 15 tari din Europa intitulat “Europa sanatoasa” care masoara nivelul de încredere al consumatorilor în companiile farmaceutice. În România, consumatorii au pozitionat compania Walmark pe locul 2 privind încrederea în produse si popularitate si pe locul 1 la comunicarea catre consumatori.
Daca înca nu sunteti membru al Clubului Sanatatii Walmark, puteti deveni completând formularul de înscriere din catalogul nostru sau pe cel aflat pe pagina Clubului Sanatatii Walmark - www.csw.ro.
Va urez un an plin de bucurii, multa sanatate si succese atât în viata profesionala cât si în cea personala.

Dr. Horia Vîlcu
Director General

Descarcă fișierul:
csw_2007-02 pdf | 6,2 MB