Toamna 2008

Toamna 2008

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 4

Ca în fiecare an, Walmark v-a pregătit o gamă vastă de produse pliate pe nevoile dumneavoastră. Rezervaţi-vă aşadar puţin timp pentru a citi sfaturile şi propunerile din revista noastră! Gandiţi-vă la voi, însă şi la cei dragi şi la modul în care v-aţi putea uşura trecerea de la sezonul cald la cel rece.

 Toamna se numără noutăţile!

Dragi cititori, iată-mă scriindu-vă pentru prima dată în calitate de Director General al companiei Walmark. Am acceptat cu bucurie această nouă provocare şi sper să vă am alături în toate demersurile pe care le voi întreprinde pentru a aduce compania şi produsele Walmark şi mai aproape de sufletul şi nevoile dumnevoastră. Şi pentru că toamna ne bate la uşă,       v-am pregătit un editorial tematic prin care vă invit să descoperiţi noutăţile sezonului.

Dacă lunile de vară ne-au adus roşeaţa în obraji şi ne-au exaltat simţurile, toamna este anotimpul în care căutăm liniştea, în care facem bilanţul resurselor, sezonul în care culegem roadele.

Ca în fiecare an, Walmark v-a pregătit o gamă vastă de produse pliate pe nevoile dumneavoastră. Rezervaţi-vă aşadar puţin timp pentru a citi sfaturile şi propunerile din revista noastră! Gandiţi-vă la voi, însă şi la cei dragi şi la modul în care v-aţi putea uşura trecerea de la sezonul cald la cel rece.

Gandiţi-vă în primul rând la articulaţii şi la mobilitatea acestora pe parcursul sezonului rece. Walmark vine în întampinarea dvs cu un nou produs, ArtroStop® HYAL, special conceput pentru sănătatea lichidului articular. ArtroStop® HYAL îmbunătăţeşte calitatea lichidului articular şi creşte vâscozitatea acestuia, eliminând astfel frecarea suprafeţelor cartilaginoase. Permite mişcări uşoare şi nedureroase şi contribuie la o mai bună lubrifiere şi mobilitate a articulaţiilor.

Pentru problemele de circulaţie periferică vă aducem GinkoPrim® Max cu o formulă îmbunătăţită. Nu doar că veţi combate senzaţia extremităţilor reci, dar veţi fi surprinşi să descoperiţi că veţi avea şi o memorie mai ageră!

Pentru sănătatea sistemului dvs digestiv Walmark vă aduce în această toamnă Salutil. Produsul asigură mediul propice dezvoltării microflorei intestinale benefice, ceea ce duce la buna funcţionare a tractului digestiv, la creşterea absorbţiei nutrienţilor din alimente şi la un tranzit intestinal adecvat.

Urinal hot drink şi Urinal Akut sunt două noutăţi care, alături de bine-cunoscutul Urinal vor alcătui gama Urinal. Urinal hot drink este un produs special conceput pentru persoanele care nu agrează sau au probleme cu administrarea tabletelor. Urinal Akut conţine o componentă activă complet nouă Hi-PACTM - o formă concentrată de extract din merişor care are un efect benefic în cazul disconfortului creat de episoadele acute cauzate de infecţiile urinare.

Oferiţi atenţia cuvenită pielii dvs dacă vă confruntaţi cu probleme ale pielii cum ar fi: coşuri, puncte negre, puncte albe, creşterea secreţiei de sebum precum şi  înmulţirea bacteriilor ce se instalează prin leziunile provocate de acnee. În aceasta toamnă, Walmark a creat Acneonpentru îngrijirea naturală a pielii, acţionând din interior asupra tenului prin sporirea imunităţii ţesutului epitelial.

Pentru o viaţă activă la vârste înaintate am creat Vialong®, un produs ce conţine o combinaţie originală de plante medicinale şi coenzima Q10, iar pentru prichindeii familei am pregătit surpriza anului. După ce s-au împrietenit la cataramă cu Minimarţienii, e timpul să cunoască MiniStelarii, cele mai noi şi mai jucăuşe personaje Walmark! MiniStelarii sunt capsule delicioase cu gust de portocale ce conţin DHA, acidul gras polinesaturat de tip Omega-3 care are un efect benefic asupra activităţii cerebrale şi a funcţionării creierului, ajutându-i pe copii să se concentreze mai bine. Tot pentru cei mici, avem un nou membru al familiei Minimarţienilior, Minimarţieni cu oligozaharide – complexul de multivitamine şi minerale cu conţinut de fructo-oligozaharide (fibre solubile) necesare dezvoltarii florei intestinale pentru o digestie corectă.

 În final, vă prezentăm şi ultima noutate a sezonului: PinnoSlim®. Un produs pentru slăbit 100% natural. PinnoSlim® reduce aportul de calorii consumate, elimină gustările dintre mese şi generează senzaţia de saţietate fără a prezenta efecte secundare şi fără a crea dependenţă.

Sper să găsiţi informaţii interesante şi utile în acest număr al revistei noastre.

Bucuraţi-vă de fiecare anotimp şi preţuiţi sănătatea!

Cătălin Vicol

DIRECTOR GENERAL

Descarcă fișierul:
mag_2008-10 pdf | 3,1 MB