Toamna 2009

Toamna 2009

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 2

Peisajul verde se transformă în arămiu, asortat cu frunze îngălbenite şi uşor purtate de vânt. Doamnele îşi schimbă nuanţa garderobei îndrăzneţ colorată cu fustele gogoşar, genţile cât mai mari, asortându-şi cizmele - de data aceasta nu din material textil – cu umbrela.

Răsfaţă-te cu un colaj de toamnă

Peisajul verde se transformă în arămiu, asortat cu frunze îngălbenite şi uşor purtate de vânt. Doamnele îşi schimbă nuanţa garderobei îndrăzneţ colorată cu fustele gogoşar, genţile cât mai mari, asortându-şi cizmele - de data aceasta nu din material textil – cu umbrela. Domnii pregătesc pălăriile şi îmbracă pardesiele. Norii pufoşi ne scurtează plimbarea romantică de seară şi ne fac să ne gândim nostalgic la cele 30 de grade Celsius ale lui iulie, acum, când răcoarea aerului îmbietor de toamnă ne împrospătează simţurile. Ne îngrijim sănătatea prevenind răcelile, pregătind articulaţiile şi îmbunătăţind capacitatea de concentrare, căci în fiecare toamnă devenim şcolari, fie că suntem copii, părinţi sau bunici.

Un nou început pentru unii, o altă viziune asupra vieţii pentru alţii, învăţăm zi de zi cum să prevenim diverse afecţiuni şi consecinţe ale intemperiilor.

Ne întâlnim cu prietenii şi povestim cu entuziasm vacanţa de vară care tocmai a trecut. Visăm din nou la nisipul fierbinte, la mersul desculţ prin iarbă şi mai dorim o clipă de răgaz, căci asfaltul încins, clorul din piscină şi sandalele decupate generos ne-au obosit picioarele.

Ne aducem aminte de momentele de evadare printre bunătăţi asortate cu prăjituri şi îngheţată, iar o clipă de mustrare ne zâmbeşte către cinci motive de a slăbi natural. Nu vrem să neglijăm viaţa de cuplu şi nu vrem să uităm de grija faţă de cel cu care împărţim bune şi rele. Îl îmbrăţişăm pe cel drag şi dintr-odată îl observăm pe cel mic alergând de mână cu cea mică, observând poate că vara i-a mai înălţat? Vrem să le păstrăm roşeaţa în obraji, energia prinsă în timpul vacanţei de vară şi încrederea în forţele proprii, iar vitaminele în multe forme atrăgătoare ne devin un aliat de nădejde. Şi vine o vreme când ne aducem aminte cât de mare plăcere ne face să ne adunăm pe lângă binefăcătoarea căldură a bucătăriei, alături de toţi cei dragi. Amatori de bunătăţi pe care vara ne-am abţinut să le gătim noi înşine, fugind de căldura sufocantă şi asaltând terasele, avem acum ocazia, pe vreme răcoroasă de toamnă, să ne invităm familia la un festin... detoxifiant.
Cărţile sunt pline de activităţi care incită intelectul şi emoţionalul, asul nostru din mânecă spre o viaţă sănătoasă. Chiar dacă ne adaptăm societăţii, de multe ori luptăm pentru a schimba ceva în mai bine.
Vă invit, doamnelor şi domnilor, să descoperiţi toate acestea în noua ediţie a revistei Clubului Sănătăţii Walmark, alăturându-vă celor peste 100.000 de membri ai clubului, accesând www.csw.ro.

Produsele Walmark descrise în paginile următoare ale catalogului vă ajută zi de zi în protejarea sănătăţii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră.
În rest, toate resursele de care avem nevoie sunt în noi.

Multă sănătate!

Bianca Ivaşcu
Manager Clubul Sănătăţii Walmark

Descarcă fișierul:
mag_200910 pdf | 12,0 MB