Toamna 2013

Toamna 2013

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 0

Excesul în greutate reprezinta un subiect important pentru mulți dintre noi, având în vedere obiceiurile nesanatoase. Învațam cum sa ne recuperam silueta și energia urmând sfaturile prezentate în cadrul paginilor dedicate femeilor (Club Feminin), dar și barbaților (Club Masculin).

Iata-ne într-un nou anotimp al toamnei. Chiar daca temperaturile scad simțitor și trecem la haine mai groase, nu este cazul sa ne închidem în casa și sa stam departe de tot ceea ce ne ofera natura în aceasta perioada. Toamna aceasta v-am pregatit sfaturi pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai creativ: cursuri de teatru, actorie , pictura sau dans, trasee cu bicicleta, dar și sfaturi legate de alimentație.

Excesul în greutate reprezinta un subiect important pentru mulți dintre noi, având în vedere obiceiurile nesanatoase. Învațam cum sa ne recuperam silueta și energia urmând sfaturile prezentate în cadrul paginilor dedicate femeilor (Club Feminin), dar și barbaților (Club Masculin). De asemenea, medicul Walmark vorbește în aceasta ediție despre obezitatea la copii. Odata cu sezonul de toamna, cei mici încep școala și probabil una dintre întrebarile pe care și le pun mulți parinți este urmatoarea: „Învațamânt public sau privat?” Va prezentam avantajele și dezavantajele ambelor forme de învațamânt, astfel încât sa luați cea mai buna decizie. Walmark se implica în multe proiecte culturale și iata ca și în acest an enumeram doua proiecte foarte speciale pentru noi: „Români frumoși”, susținut de brandul MemoPlus, și „Roaba de cultura”, o inițiativa a Asociației Green Revolution, ce se desfașoara pe pajiștea Pescaruș din Parcul Herastrau. Așa cum v-am obișnuit, și în aceasta toamna venim cu produse noi: Spektrum Gummies (complex de vitamine în proporții echilibrate pentru adulți), OmegaPrim (un nou produs pe baza de Omega3), Sylimarina Forte (ce susține procesul de detoxifiere hepatica și de regenerare a celulelor ficatului), MemoPlus 2 Go și MemoPlus Energizer 2 Go (tablete masticabile cu gust de fructe). Așadar, despre toate cele de mai sus, dar și despre alte subiecte interesante puteți citi în cea mai noua ediție a revistei Clubului Sanatații Walmark.

Va uram o toamna senina, plina de energie!

Alexandra Mihaescu

Manager Clubul Sanatatii Walmark

Descarcă fișierul:
mag_2013-9 pdf | 6,3 MB