Toamna 2014

Toamna 2014

Publicat: 19.12.2015

Vizualizări: 3

Toamna e anotimpul belşugului, al culorilor şi al transformărilor. Pentru că sezonul cald a luat sfârşit, e timpul să avem mai multă grijă de organismul nostru şi să îi oferim nutrienţii de care are nevoie, mai ales în această perioadă în care sistemul imunitar este slăbit.

Luna aceasta ne luăm rămas-bun de la vară şi intrăm într-un anotimp care ne pregăteşte multe surprize.

Toamna e anotimpul belşugului, al culorilor şi al transformărilor. Pentru că sezonul cald a luat sfârşit, e timpul să avem mai multă grijă de organismul nostru şi să îi oferim nutrienţii de care are nevoie, mai ales în această perioadă în care sistemul imunitar este slăbit. Din fericire, natura ne oferă cele mai bune soluţii pentru a preveni bolile şi a avea grijă de noi şi de cei dragi – fructele şi legumele de toamnă sunt o soluţie la îndemână pentru a ne păstra sănătatea şi starea de bine. Ştim că uneori alimentaţia nu este suficientă pentru a acoperi toate nevoile complexe ale corpului nostru. De aceea vă recomandăm în această toamnă Spektrum® Gummy Imunitate, jeleuri gumate moi cu gust de fructe, ce conţin toate vitaminele şi mineralele necesare unui adult. Mai ales unui adult activ, aflat permanent în mişcare.

În această ediţie vom discuta şi despre călătorii, relaxare şi timp liber, despre proiecte culturale şi iniţiative în sprijinul naturii. Trăim într-o lume frumoasă şi putem învăţa să o menţinem astfel pentru cât mai mult timp. Misiunea Walmark este aceea de a-i ajuta pe oameni să trăiască mai sănătos şi vom continua să facem acest lucru prin serviciile pe care le oferim şi valorile pe care le promovăm.

Toamna este un anotimp al maturităţii. De aceea, în ediţia de faţă a revistei Clubul Sănătăţii Walmark se află în prim-plan rebranding-ul Proenzi® ArtroStop® – transformarea şi trecerea la un nou nivel de calitate şi design a brandului ArtroStop®, un brand puternic, de zece ani lider de piaţă în categoria Oase şi articulaţii. ArtroStop® va fi cunoscut de acum ca Proenzi®, un nume care cu siguranţă se va impune pe piaţa din România.

În luna octombrie va avea loc şi lansarea primului medicament fără prescripție medicală din România destinat îngrijirii articulaţiilor, Probeven®. Acesta reprezintă un pas înainte atât în portofoliul Walmark, cât şi în aria sa de competenţă, setând un nou standard de calitate în domeniul suplimentelor alimentare dedicate oaselor şi articulaţiilor.

 

Vă urez lectură plăcută şi o toamnă cât mai sănătoasă!

Ionela Nicolau

Director Marketing Walmark

Descarcă fișierul:
mag_2014-9 pdf | 10,4 MB