Comunicat de presă - 29.05.2005

Walmark Romania sprijină şi încurajează  performanţa.

29.5.2005

Predeal, 28 mai 2005 – Echipa de maraton sponsorizată de  Walmark Romania a câştigat ştafeta masculină la “Maratonul Ştafeta Carpaţilor“, un eveniment sportiv cu scopuri caritabile. Reprezentantul echipei Walmark Romania a fost de altfel şi primul concurent care a trecut, linia de finis a maratonului, cu un timp extraordinar de 2h26 min.

Câştigătorii au avut prilejul unor adevarate momente de încântare, entuziasm, bucurie şi mândrie datorate şi festivităţii de premiere oficiată de D-na Violeta Beclea Syekely, vicecampioană olimpică, vicecampioană mondială şi campioană europeană de atletism. De fapt, este al doilea moment de victorie pentru echipa de maraton sponsorizată de Walmark Romania , aceasta clasându-se  pe primul loc şi la competiţia sportivă “Tour du Pays de Caux ” din  Franţa în perioada 4-7 mai 2005.

“Maratonul  Ştafeta Carpaţilor” s-a desfăşurat pe un traseu de munte dificil Predeal (Unitatea Militară) – Valea Râşnov – Râşnov – Valea Cetăţii – Poiana Braşov( Stâna Turistică) şi a avut lungimea maratonului clasic (42 km), cursa dând bătăi de cap celor peste 400 de participanţi care, pe lângă porţiuni de urcare, au avut de luptat şi cu o căldură toridă.

Consecventă în sprijinirea acţiunilor caritabile şi manifestărilor sportive, compania Walmark Romania şi-a dezvoltat an de an un amplu program de implicare socială.

Astfel, Walmark Romania  va continua susţinerea sportivilor prin oferirea de suplimente alimentare, vitamine şi minerale, indispensabile organismului, precum si implicarea în viaţa comunităţii prin sprijinirea unor centre de copii şi bătrâni.

Walmark, unul dintre cei mai mari producători de multivitamine, minerale şi extracte din plante din centrul si estul Europei, şi-a început activitatea pe piaţa farmaceutică românească în toamna anului 1997, oferind  consumatorului de orice vârstă,  o gamă largă de suplimenţi alimentari. Scopul companiei Walmark  este de a furniza produse naturale de cea mai înaltă calitate şi de a îndrepta  consumatorii către un mod de viaţă  sănătos şi echilibrat.

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei