Walmark România va utiliza serviciile logistice oferite de DSV Solutions Romania

  Bucureşti, 25 Iulie 2007: Walmark România, lider pe piaţa autohtona a suplimentelor nutriţionale, are, incepand din 16 iulie, un nou furnizor de servicii logistice, compania DSV Solutions Romania.

7.8.2007

Serviciile de care va beneficia Walmark Romania includ depozitarea la temperatura controlata, sistem de gestiune bazat pe cititoare de coduri de bare, servicii cu valoare adaugata – etichetari, infolieri, co-packing, transport intern si international.

DSV Solutions Romania inlocuieste vechiul furnizor de servicii logistice, Karl-Heintz Dietrich SRL. „Avand in vedere cresterea majora a vanzarilor estimate pentru anul acesta si in viitor, dar si cresterea exigentei clientilor, am hotarat sa cautam servicii logistice mai performante”, declara Horia Vilcu, general manager al Walmark Romania. Alte motive care au condus la aceasta schimbare sunt largirea portofoliului de produse si acutizarea competitiei pe piata suplimentelor alimentare. „Am ales DSV pentru ca a prezentat cea mai buna oferta. Printre competitori s-au numarat FM Logistic, Geodis-Calberson, OTZ Logistic, Macromex, Centrum, Dumagas si Lekkerland”, spune Horia Vilcu, general manager Walmark Romania.

DSV Solutions (fosta Frans Maas) este o companie multinationala infiintata in 1976, are filiale in peste 50 de tari si a avut in 2006 o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro. In Romania, are peste 500 de angajati in filialele din Bucuresti (3 locatii), Ploiesti, Timisoara, Oradea si Cluj. Numarul acestora va creste odata cu deschiderea noilor filiale din Brasov, Bacau si Constanta.

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook