Walmark, un partener de cursă lungă pentru Spitalul ''Marie S. Curie''

Bucureşti, 8 Septembrie 2008: După ce în 2007 a sponsorizat modernizarea saloanelor Spitalului pentru copii Marie Curie, anul acesta, Walmark a donat aceleiaşi clinici, materiale şi ajutoare în valoare de 50.000 RON.

„Acest parteneriat cu Spitalul Marie Curie durează deja de câţiva ani şi este felul în care compania Walmark îşi manifestă angajamentul pentru un viitor mai bun. Activând pe această piaţă a sănătăţii este normal să fim receptivi la tot ce înseamnă ea, cu bune şi cu rele. Dincolo de carenţele grave cu care se confruntă sistemul de sănătate românesc, investiţiile în sănătate sunt o formă foarte civilizată şi foarte răspândită de activism social. Ne-au impresionant forţa şi dorinţa extraordinară a medicilor de la Marie Curie; o mână de oameni lupta pentru un spital european şi merită tot suportul!” a declarat Cătălin Vicol, Director General Walmark România.

13.10.2008

 

Cea mai recentă donaţie s-a focalizat pe suplinirea rezervelor de material medical ale Secţiei 3 de pediatrie din spitalul Marie S. Curie şi a constat în seringi.

Toate aceste acţiuni se încadrează unei platforme ample prin care Walmark se implică în protecţia şi ajutorarea copiilor. Astfel, în 2007 Walmark a sprijinit Crucea Roşie din România, Fundaţia Lucia,  precum şi Atletic Club Iacris Bucureşti, o asociaţie sportivă care are ca scop îndrumarea copiilor către un mod de viaţă sănătos.

„Sperăm ca iniţiativa Walmark să ofere un model tuturor companiilor care doresc să facă donaţii” a declarat domnul doctor Florea Iordăchescu, Directorul Spitalului Marie Curie din Bucureşti.

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook