Toamna se poartă comenzile online

Aerul de toamnă ne îmbie să vă surprindem plăcut cu o nouă abordare a catalogului de produse şi mai ales a paginii de internet www.csw.ro mai uşor de accesat şi orientată către utilizatori.

Veţi redescoperi produsele noastre căutând acum în funcţie de afecţiunile pe care trebuie să le preveniţi sau în funcţie de cel puţin un club, fie el feminin, masculin, prichindel, senior sau activ, pentru nevoile de zi cu zi ale fiecărui membru din familia dumneavoastră.

Puteţi comanda produse în mai puţin de un minut, beneficiind, în calitate de membru al Clubului Sănătăţii Walmark, de o pagină personală de internet, preţuri speciale, oferte promoţionale, consultaţii medicale, puncte de fidelitate (Wlei) primate automat la fiecare procesare a comenzii, cadouri, livrare gratuită.

Vă vom surprinde lună de lună cu noi oferte speciale dedicate unor tratamente complete, articole, ştiri şi informaţii de interes, concursuri cu premii anuale pentru cel mai activ sau cel mai fidel membru pe pagina noastră de internet şi cu propunerile primite pentru ediţia următoare a revistei.

Pentru că entuziasmul nostru nu se opreşte aici, pentru că avem încă multe surprize pregătite pentru dumneavoastră, ne bucurăm să vă fim alături zi de zi prin www.csw.ro protejând sănătatea familiei dumneavoastră.

Cu cele mai calde salutări de toamnă,

Bianca Ivaşcu

Manager Clubul Sănătăţii Walmark

Catalogul produselor 2009 - 2010 [PDF, 10.6 MB] 

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook