Intrebari frecvente

27.4.2011

Cum pot deveni membru  al Clubului Sanatatii Walmark?

 •  completaţi formularul de înscriere accesând https://www.csw.ro/inregistrare.aspx
 • apelaţi gratuit din reteaua Telekom numărul de telefon 0800 800 CSW (0800 800 279) sau 021 211 21 34 (tarif normal)
 • scrieţi-ne pe adresa Walmark Romania, Strada Fecioarei nr. 7, Sector 2, Bucureşti.
 • completaţi talonul de înscriere disponibil in: prospectul produselor, catalogul Walmark, catalogul Nature’s Bounty, Revista Clubului Sănătăţii Walmark, în pliantul cu oferte speciale

Care este perioada de livrare a comenzilor?

Livrarea produselor este GRATUITA prin:

 • Poşta Română: in termen de aproximativ 7 zile lucratoare, daca valoarea comenzii este de minim  40 lei  sau 20 Wlei pentru produsele comandate în baza punctelor de fidelitate
 • Curierat Rapid: in termen de 3 zile lucratoare la cererea clientului, dacă valoarea comenzii este de minim 40 lei si se afla in aria de acoperire a curierului

Ce reprezinta programul de fidelizare Walmark (Walmark Lei) ?

Pentru orice produs Walmark comandat prin internet, telefon sau poşta, prin Clubul Sănătăţii Walmark, beneficiaţi de punctele de fidelitate (Wlei) acestea adăugându-se automat în contul dumneavoastră de puncte disponibile.Puteţi verifica în orice moment situaţia punctelor de fidelitate acumulate accesând contul dumneavoastra pe siteul www.csw.ro, mai exact la https://www.csw.ro/profil/profil.asp,  după ce vă autentificaţi pe site ca membru csw (cu numărul de card şi parola).

Ce puteti face cu punctele de fidelitate acumulate? Punctele de fidelitate ii rasplatesc exclusiv pe membrii Clubului Sanatatii si pot fi obtinute doar prin achizitia produselor Walmark comandate online sau telefonic prin intermediul Clubului Sanatatii. Nu se acordă puncte de fidelitate pentru produsele achiziționate din alte puncte de vânzare (precum farmacii, plafare, alte magazine on-line). Produsele din gama americană Nature’s Bounty nu beneficiază de puncte de fidelitate.

Puteți folosi punctele de fidelitate pentru a achizitiona produse Walmark. Fiecare produs Walmark valorează un număr de puncte de fidelitate Wlei. Vizitati https://www.csw.ro/bonus_table.asp şi consultaţi tabelul cu punctele de fidelitate aferente fiecărui produs Walmark.

De asemenea, puteţi folosi punctele de fidelitate acumulate de dumneavoastră pentru a comanda în baza lor obiecte specificate atât în revista Clubului Sănătăţii Walmark , cat şi pe https://www.csw.ro/produse/24-cadouri-pentru-dumneavoastra-.asp

Vă putem livra gratuit comanda cadou reprezentând contravaloarea punctelor de fidelitate Wlei dacă folosiți minim 20 de puncte Wlei sau dacă ne comandați împreună cu produsul cadou și alte produse ale Clubului Sănătății Walmark în valoare de minimum de 40 lei.

În cât timp de la înscriere se primeşte cardul de membru ?
Cardul de membru îl veti primi într-un interval de 2-4 săptămâni de la data înscrierii, împreună cu materialele informative. Până la primirea cardului puteţi beneficia de reducerile acordate membrilor Clubului Sănătăţii Walmark la produsele Walmark prin intermediul comenzilor directe realizate: online, telefonic, email (club@walmark.ro) sau prin poştă. Produsele comandate le veţi primi prin poştă, livrarea GRATUITA dacă valoarea comenzii este mai mare de 40 lei.

Ce paşi trebuiesc urmaţi pentru efectuarea cu succes a unei comenzi on-line pe site-ul www.csw.ro ?
După ce vă autentificaţi pe site cu numărul de card şi parola dumneavoastră, daţi click pe butonul “cumpără” din dreptul produsului dorit – apoi click pe “comandă” – selectaţi modalitatea de livrare dorită – vă rugăm verificaţi adresa de livrare şi numarul de telefon – click apoi pe “Comandă fermă”. Dacă intâmpinaţi probleme la înregistrarea comenzii  ne puteţi contacta telefonic la numărul apelabil gratuit din reteaua Telekom 0.800.800.279 (de Luni – Vineri într orele 8:30-17:00).

Cum aş putea să mai adaug un produs la o comandă deja trimisă?
Modificarea comenzilor efectuate on-line se poate face contactându-ne telefonic la numărul gratuit din reteaua Telekom 0.800.800.279 sau prin email la adresa club@walmark.ro. (doar în aceeaşi zi în care aţi făcut comanda)

Cum se poate verfica contul Wlei?
Numărul punctelor dumneavoastră de fidelitate (Wlei) îl puteţi afla:

 • după ce vă autentificaţi pe site cu numărul de card si parola sau
 • contactându-ne la adresa club@walmark.ro sau
 • apelând gratuit din reteaua Telekom la numarul de telefon 0.800.800.279 (de Luni – Vineri într orele 8:30-17:00).

De ce unele produse au preţurile afisate iar altele nu ?
Produsele care nu au preţul afişat pe site nu sunt disponibile în stoc la momentul vizualizării. Puteţi cere informatii despre disponibilitatea acestora apelând gratuit din reteaua Telekom la numarul de telefon 0.800.800.279 (de Luni – Vineri într orele 8:30-17:00) sau contactându-ne la adresa club@walmark.ro

Am uitat parola ! ce trebuie sa fac ?

Puteti utiliza intrebarea de rezerva

sau

Daca aţi uitat parola şi nu aveţi întrebare de rezervă, vă rugăm să ne contactaţi, telefonic sau prin email (club@walmark.ro), pentru a vă reseta parola. După noua autentificare va rugam să vă schimbaţi parola intrând in meniul « Profilul meu – de schimbat setarile »

 


Cum se foloseşte produsul Clarinol?
În conformitate cu studiile realizate la nivel european, doza optimă de acid linoleic conjugat (CLA) utilă în scăderea numărului de kilograme este de 3000 mg (echivalentul a 3 capsule de Clarinol). Aşadar, în funcţie de ritmul de slăbire dorit de fiecare individ, doza zilnică poate varia între 1 şi 3 capsule. Nu există o perioadă clar delimitată de administrare a Clarinol-ului deoarece numărul de kilograme excedentare şi reactivitatea fiecărui organism la curele de slăbire diferă de la o persoană la alta.

Clarinol poate fi folosit până în momentul în care consideraţi că aţi ajuns la greutatea dorită (adică îl puteţi administra şi pe o perioadă mai lungă) - nu are efecte secundare nedorite, nu interacţionează negativ cu alte tratamente făcute în paralel şi nu dă fenomenul de "rebound" la întreruperea administrării (creştere rapidă a numărului de kg după oprirea administrării - efect "yo-yo").

Cum se administrează produsele ArtroStop şi pe ce durată?
Ca şi suplimente nutriţionale destinate prevenirii bolii artrozice şi ameliorării simptomatologiei asociate acesteia, puteţi opta, de exemplu, pentru o folosire în paralel a produselor ArtroStop PLUS sau ArtroStop RAPID (3 tablete/zi, în cure de minim 2 luni, 2-3 cure/an) şi ArtroStop cremă (masaţi cu ajutorul cremei zonele dureroase).

Care e diferenţa între ArtroStop RAPID şi ArtroStop PLUS. Care este mai bun?
ArtroStop PLUS şi ArtroStop RAPID au compoziţii similare, însă ArtroStop RAPID conţine o doza mai mare de glucozamin şi, suplimentar, oferă şi condroitin (un alt element important al reconstrucţiei cartilajelor). Nu putem afirma că unul dintre cele 2 produse ar fi "mai bun", însă compoziţia ArtroStop-ului RAPID este mai complexă decat cea a ArtroStop-ului PLUS.

Cât timp se poate administra GinkoPrim Max fara pauză?
Se pot face cure periodice de 2-3 luni de administrare a GinkoPrim-ului, 2-3 cure anual. Se poate administra fără pauză şi pe perioade mai lungi deoarece nu produce nici un fel de efect nedorit.

Aş putea folosi produse Walmark pe durata sarcinii şi a alăptării?
Din respect pentru consumatorii suplimentelor nutriţionale Walmark, ne-am adaptat produsele şi recomandările noastre celor mai stricte reguli existente în domeniu. Ca şi recomandare de bază, atât în U.E. cât şi în S.U.A. se stipulează faptul că nu se administrează fără recomandarea medicului curant suplimente nutriţionale sau medicamente la femeile gravide sau care alăptează (existând "riscul" ca unele substanţe ce sunt introduse în organismul mamei să fie transmise şi copilului) şi nici copiilor sub 3 ani (din cauza pericolului de a se “îneca” înghiţind acele tablete sau capsule).

Noi nu afirmăm faptul că administrarea suplimentelor nutriţionale ar fi dăunătoare pe durata sarcinii şi a alăptării, ci recomandăm ca administrarea să fie facută după consultarea medicului curant.

Pot folosi în paralel mai multe produse Walmark?
Produsele Walmark, fiind nişte suplimente nutriţionale absolut naturale, se pot administra în paralel fără nici o contraindicaţie. Chiar şi la administrarea de durată, ele nu produc nici un fel de reacţii nedorite sau efecte adverse.

Cât timp pot folosi MemoPlus?
Deşi, teoretic, administrarea suplimentului nutriţional MemoPlus se face în cure de 2-3 luni cu 1-2 luni pauză, vă sfătuiesc să îl folosiţi cu încredere pe toată perioada în care aveţi nevoie de o susţinere optimă a capacităţilor intelectuale.

MemoPlus nu are efecte secundare nici chiar în cazul administrării prelungite şi nici nu creează dependenţă.

Ce pot folosi pentru creşterea imunităţii copilului?
Pentru creşterea apărării imune a copilului dvs., puteţi folosi Minimartieni Imunactiv şi Ursuleţi, câte 1 tabletă/zi în cure periodice de câte 1-2 luni. Administrarea se recomandă în special înaintea sau în timpul perioadelor cu risc crescut de apariţie a gripelor şi răcelilor (toamna-iarna).

Prostenal-ul poate fi folosit şi preventiv, după vârsta de 50 de ani?
Prostenal se recomandă persoanelor cu risc de a dezvolta diverse boli ale prostatei (bărbaţi peste 45-50 de ani). Folosirea suplimentelor nutriţionale pentru a preveni sau întârzia apariţia bolilor prostatei se poate realiza în cure periodice de câte 1-2 luni, 2-3 cure/an.

Am observat că suplimentele nutriţionale nu au o perioadă fixă de administrare. Cum recomandaţi folosirea lor?
Spre deosebire de medicamentele clasice, care acţionează „aici şi acum”, suplimentele nutriţionale au nevoie de o perioadă mai îndelungată de administrare pentru ca efectele lor să fie maxime. De asemenea, efectele lor benefice asupra sănătăţii persistă şi după întreruperea administrării.

Se recomandă a se urma cure periodice de câte 1-2 (chiar 3) luni, după care urmează pauze de câte 1-3 luni, iar cura se poate repeta.

Comentarii

comentarii: 163 | ultimul: 18.8.2016 8:44:34

 • 18.8.20168:44:34

  RE: Intrebare

  Buna ziua, Revista Clubul Sanatatii se transmite in format electonic pe adresa d...

 • 10.8.201619:40:17

  Intrebare

  De ce nu mai primesc revista clubului?

 • 18.1.201614:17:31

  RE: Livrati si in Strainatate?

  Buna ziua,Va multumim pentru interesul acordat produselor Walmark. Dorim sa va c...

 • 16.1.201614:34:41

  Livrati si in Strainatate?

  De exemplu in Suedia prin Posta Romana ?

 • 3.12.201512:32:11

  RE: info

  Buna ziua,In ceea ce priveste  achizitionarea  produselor in baza punctelor de f...

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook