Programul de fidelizare Walmark (Walmark Lei)

Vă răsplătim fidelitatea

Clubul Sănătăţii Walmark vine în întâmpinarea membrilor săi şi îi recompensează pe aceia care comandă produse Walmark prin intermediul clubului.

8.9.2011

Clubul Sănătăţii Walmark vine în întâmpinarea membrilor săi şi îi recompensează pe aceia care comandă produse Walmark prin intermediul clubului.

Pentru orice produs Walmark comandat prin internet, telefon sau poşta, prin Clubul Sănătăţii Walmark, beneficiaţi de punctele de fidelitate (Wlei) acestea adăugându-se automat în contul dumneavoastră de puncte disponibile.Puteţi verifica în orice moment situaţia punctelor de fidelitate acumulate accesând contul dumneavoastra pe siteul www.csw.ro, mai exact la https://www.csw.ro/profil/profil.asp,  după ce vă autentificaţi pe site ca membru csw (cu numărul de card şi parola)

sau  contactându-ne prin e-mail la adresa club@walmark.ro sau apelând gratuit numarul de telefon 0.800.800.279 (de Luni până Vineri între orele 8:30-17:00).

Ce puteţi face cu punctele de fidelitate acumulate?

Punctele de fidelitate îi rasplatesc exclusiv pe membrii Clubului Sanataţii şi pot fi obtinute doar prin achiziţia produselor Walmark comandate online, telefonic sau prin poşta prin intermediul Clubului Sănătăţii. Nu se acordă puncte de fidelitate pentru produsele achiziţionate din alte puncte de vânzare (precum farmacii, plafare, alte magazine on-line). Produsele din gama americană Nature’s Bounty nu beneficiază de puncte de fidelitate.

Puteţi folosi punctele de fidelitate pentru a achiziţiona produse Walmark. Fiecare produs Walmark valorează un număr de puncte de fidelitate Wlei, cand acumulati in contul dumneavoastra valoarea produsului dorit, il puteti comanda gratuit in contul punctelor Wlei ( nu puteti comanda in contul punctelor de fidelitate produse sau cadouri a caror valoare este mai mare decat valoarea punctelor acumulate sau produse care se afla deja in alte oferte speciale) . Vizitaţi https://www.csw.ro/bonus_table.asp şi consultaţi tabelul cu punctele de fidelitate aferente fiecărui produs Walmark.

De asemenea, puteţi folosi punctele de fidelitate acumulate de dumneavoastră pentru a comanda în baza lor obiecte specificate atât în revista Clubului Sănătăţii Walmark (coperta 3) cat şi pe https://www.csw.ro/produse/24_cadouri-pentru-dumneavoastra.aspx

Vă putem livra gratuit comanda cadou reprezentând contravaloarea punctelor de fidelitate Wlei dacă folosiţi minim 20 de puncte Wlei sau dacă ne comandaţi împreună cu produsul cadou şi alte produse ale Clubului Sănătăţii Walmark în valoare de minimum de 40 lei.

 

 

 

Comentarii

comentarii: 25 | ultimul: 10.10.2014 12:54:19

 • 10.10.201412:54:19

  RE: Wlei

  Buna ziua,Dorim sa va informam ca pentru a achizitiona  produse in baza punctelo...

 • 9.10.201422:02:24

  Wlei

  Buna.Este destul de greu sa gasesti produsele participante la W.leiAr fi bine sa...

 • 3.9.201413:32:30

  RE: Valorificare WLEI

  Buna ziua,Va multumim pentru interesul acordat produselor Walmark.Dorim sa va in...

 • 26.8.201413:55:20

  Valorificare WLEI

  Buna ziua As dori sa valorific WLei-ii pe care ii detin la plasarea urmatoarei c...

 • 24.6.20148:22:59

  RE: puncte WLei

  Buna ziua,Dorim sa confirmam ca puteti inregistra in puncte produsul Livinorm da...

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook