Povestea celor 24 de ore extreme

Săptămâna trecută Andrei a alergat un ultramaraton în scopul strângerii de fonduri pentru Hospice Casa Speranţei din Braşov,  reuşind incredibila performanţă de a alerga 161 km în doar 24 de ore.

                  

9.11.2011

Cursa a luat startul din faţa Casei Hospice Braşov pe data de 3 noiembrie la ora 10.57 dimineaţa şi s-a încheiat a doua zi, în Bucureşti la aceeaşi oră, traversând următoarele localităţi: Timişul de Jos, Timişul de Sus, Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, Posada, Comarnic, Băneşti, Floreşti, Băicoi, Puchenii Moşneni, Ciolpani, Tâncăbeşti, Sătfica, Corbeanca, Baloteşti şi Băneasa. Pe parcusul traseului, lui Andrei i s-au alăturat prietenii şi câţiva susţinători, unul din ei venind special tocmai din Oradea.

Datorită efortului depus Andrei a slăbit 4 kg., nutriţia lui pe tot parcursul maratonului fiind alcătuită din salate, fructete, batoane energizante şi suplimente nutritive ArtroStop si Spektrum Imunactiv.  

Pe parcursul acestei alergări Andrei a primit nenumărate sms-uri, de la oameni din toată ţara care l-au încurajat şi susţinut, dându-i energie şi motivându-l şi mai mult pentru a trece cu brio linia de sosire de la Bucureşti.

 

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook