Scapă de durerile articulare în doi paşi!

La prima vedere, pare exagerat să vorbim de paşi în acelaşi context cu durerile articulare, în condiţiile în care, când ele apar, nu-ţi vine să te mai dai jos din pat. În acele momente, până şi o simplă aplecare pentru a-ţi lega şireturile pare a fi o misiune imposibilă. Iar dacă prin preajmă se mai află şi un prichindel care vrea să fie luat în braţe, situaţia pare deja apocaliptică. Cu ArtroStop poţi scăpa însă de chinurile provocate de articulaţiile bolnave mai uşor ca niciodată.

 

13.1.2012

Primul pas: Elimină durerile şi îmbunătăţeşte regenerarea articulaţiilor

Când durerile încep să apară, de obicei la început mai timid, iar cu timpul din ce în ce mai puternice, primul gând e cum să le elimini şi tinzi să dai iama în analgezice. Însă această decizie e una insuficientă, deoarece elimini acest simptom dar problema la nivel articular rămâne. Când te doare un dinte, nu iei câteva calmante, scapi de durere şi te rogi ca acesta să se facă bine peste noapte, ca să nu mai ai probleme. Şi nici nu dai fuga la stomatolog să-l scoţi, că doar mai ai nevoie de el. Cam la fel stau lucrurile şi cu articulaţiile. Trebuie să şi ajuti procesul de însănătosire a articulatiei. Exact ce face ArtroStop RAPID +, produsul ideal pentru a elimina durerile şi a începe procesul de vindecare a articulaţiilor. ArtroStop RAPID +, care de fapt reprezintă primul pas spre sănătatea articulaţiilor, ajută la hrănirea şi consolidarea cartilajului. Mulţumită substanţelor pe care le conţine, poţi uita de durerile din zona genunchilor, şoldurilor, mâinilor sau coloanei vertebrale. Astfel, special conceput pentru regenerarea articulaţiilor, ArtroStop RAPID + are un efect terapeutic dublu: contribuie rapid şi eficient la ameliorarea durerilor şi îmbunătăţeşte mobilitatea şi rezistenţa articulaţiilor.

Pasul doi: Asigură mobilitatea şi sănătatea articulaţiilor

Pentru ca durerile să nu revină şi ca să vă bucuraţi de articulaţii sănătoase, trebuie să acordaţi o atenţie specială şi lichidului sinovial, acesta fiind o sursă de hrănire pentru cartilaj, păstrându-l sănătos şi rezistent la uzură. Iar în acest scop a fost special creat ArtroStop Hyal. Folosit imediat după tratamentul cu ArtroStop Rapid +, acest produs hrăneşte lichidul sinovial, ajutând la reducerea înţepenirii articulaţiilor. Practic, pentru a avea cartilaje sănătoase şi pentru a fi siguri că durerile nu mai apar, sănătatea lichidului sinovial e esenţială. Cum prezenţa acestuia scade semnificativ cu trecerea anilor, suplimentarea sa este necesară, iar ArtroStop Hyal îndeplineşte această misiune cu succes. Având la bază extract natural de acid hialuronic, ce joacă un rol important în nutriţia, protecţia şi regenerarea lichidului sinovial, ArtroStop Hyal contribuie la o mai bună lubrifiere şi mobilitate a articulaţiilor.

Regula de aur: Unde-s doi, puterea creşte.

Asiguraţi articulaţiilor o îngrijire completă! Sănătatea articulaţiilor e o misiune facilă dacă e lăsată în seama produselor ArtroStop Rapid + şi ArtroStop Hyal. Cele două se completează perfect, oferind, împreună, nivelul maxim de îngrijire a întregului sistem articular. Pe termen lung, în pas alert.

Soluţia ideală pentru sănătatea articulaţiilor:

• Utilizaţi ArtroStop Rapid + pentru o perioadă de două până la trei luni, după care faceţi o pauză de două luni în cadrul tratamentului.

• În timpul acestei pauze, trebuie acordată o îngrijire specială lichidului sinovial, îngrijire care este optimă atunci când se utilizează ArtroStop Hyal pentru o perioadăde două luni.

• La acest tratament puteti asocia si ArtroStop Cremă aplicată pe zonelor articulare dureroase pentru ameliorarea rapidă a durerilor.

                       

 

Nu uitati:

 • Reduceti solicitarea mecanică articulară prin reducerea greutătii corporale(la persoanele supraponderale sau obeze), prin evitarea ridicării de greutăti mari si a eforturilor fizice exagerate.
 • Efectuarea de exercitii fizice specifice bolilor articulare pentru întărirea musculaturii adiacente sau practicarea de inot.(Mai putină miscare inseamnă mai multă rigiditate articulară)

Gerald Flintoacă-Filip 

Consultant Walmark

Comentarii

comentarii: 3 | ultimul: 24.8.2014 9:16:15

 • 24.8.20149:16:15

  felicitarari

  poate ca la dl doctor a folosit dar eu cam 3ani de zile am mincat sa fie rapid ...

 • 19.8.201414:09:40

  Reclama sau ...

  Seriioosss, esti cumva un angajat sau colaborator Walmark?

 • 30.1.201216:27:59

  artroza

  urmez tratamentul si pot sa spun ca are efect , trebuie sa ai rab...

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook