Picnic in sufragerie - Surprinde-ţi iubita cu o masă romantică!

E sfârșit de săptămână și vrei să-ți surprinzi iubita într-un mod inedit. Nu aveți dispoziția sau poate resursele necesare să ieșiți din casă, așa că te gândești să o surprinzi cu o cină romantică. Iată mai jos câteva sfaturi pentru ca totul să decurgă perfect, iar voi să vă bucurați de o seară de neuitat.

 

25.5.2012

Contrar convingerilor oamenilor, o rețetă simplă poate face mai multe decât un experiment complicat. Fie că pregătiți o friptură de pui la cuptor cu cartofi prăjiți, paste carbonara sau o salată de ton, o masă simplă și elegantă ține loc uneia sofisticate și scumpe.

Nu uita să alegi ceva ce îi place și să adaugi cât mai multe condimente și mirodenii, pentru a oferi serii o savoare de neuitat.

Ai grijă să alegi o sticlă din vinul preferat. Un vin sec sau demi-sec roșu, la temperatura camerei, ar trebui să întregească meniul care vă va face seara mai atrăgătoare.

Bucătăria nu este singurul loc din casă în care vă puteți bucura de un meniu special. Camera de zi, balconul, poate chiar covorul de pe jos pot reprezenta alegeri convenabile pentru cei care vor să iasă din monotonie.

Decorul poate fi completat de lumina discretă și muzica în surdină special aleasă. Puteți opta pentru jazz, blues, acorduri de saxofon sau chitară care să vă încânte urechile și simțurile.

Nu în ultimul rând, sfârșitul perfect pentru o seară perfectă nu poate fi completat decât printr-un film de dragoste.

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook