Cum procedăm când avem de-a face cu o infecție urinară?

Deși mai tot timpul se pomenește de infecții urinare în rândul femeilor, nici bărbații nu trebuie scoși din ecuație. Ce-i drept, riscurile pentru cei tineri să aibă o infecție urinară sunt mai reduse decât cele ale bărbaților de peste 50 de ani. În orice caz, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, antibioticele prescrise de medic tratează cu succes majoritatea infecțiilor de tract urinar.Insa atentie – antibioticele pot rezolva o problema in timp ce fac loc aparitiei altora noi: probleme stomacale cauzate de afectarea echilibrului microflorei intestinale.

23.8.2012

Vă propunem câteva etape care vă vor ajuta în acest demers

În primul rând, asigurați-vă că urmați o bună igienă locală.

Evitați să folosiți deodorant parfumat, uleiuri sau spumă de baie în zona genitală, dar dacă nu vă puteți lipsi de ele, asigurați-vă că nu sunt iritante și că au un pH neutru. Obișnuiți-vă să folosiți lenjeria intimă de bumbac în detrimentul celei din material sintetic.

Consumați cât mai multe lichide, fie că vorbim despre ceaiuri, apă plată sau de izvor. Poate n-o să vă placă gustul lor, dar ceaiul de mătase și de codițe de cireșe sunt benefice. Apelați și la terapii pe bază de ienupăr, merișoare, soc sau coada șoricelului. Ce spuneți? Începem lupta împotriva infecțiilor urinare?

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook