4 Ingrediente naturale perfecte pentru îngrijirea si protejarea pielii

Cea mai bună cale prin care puteţi preveni apariţia ridurilor este să optaţi pentru acest supliment care conţine acid hialuronic, o proteină structurală foarte importantă pentru piele. Acet ingredient hidratează din straturile cele mai profunde ale pielii către stratul exterior, transportă substanţe nutritive la celule, îndepartează toxinele si  facilitează retenţia de apă în ţesuturi.

24.9.2012

Acidul hialuronic ajută la menţinerea pielii netede şi elastice, stimulează producţia de colagen, previne îmbătrânirea din cauza proprietăţilor sale regenerative si intinereşte pielea.

Uleiul de Luminita de seara (Evening Primrose) este o sursă bogată de acizi graşi polinesaturaţi naturali cu efect benefic asupra barierei naturale de protecţie a pielii. Are proprietaţi anti-inflamatorii şi joacă un rol important în menţinerea sănătoasă a pielii, normalizează producţia de sebum, imbunătăţeşte fermitatea pielii şi reglează metabolismul celular.

Deoarece contine acizi graşi naturali, uleiul de Luminta de seară îmbunătăţeşte textura pielii astfel că veţi observa o schimbare vizibilă după o  scurtă perioadă de timp.

Coenzima Q10 stimulează metabolismul celular, reînnoieşte ţesuturile şi activează sistemul imunitar. Este un antioxidant puternic si protejează în mod natural celulele de efectele radicalilor liberi, funcţionand ca un scut împotriva efectelor nocive. Ajuta la îmbunătăţirea aspectului pielii, protejând  împotriva îmbătrânirii premature şi redă energia tinereţii.

Siliciul are un efect tonic asupra celulelor organismului. Contribuie la îmbunătăţirea aspectului pielii, unghiilor şi al părului. Ajută în procesul de creştere sănătoasă şi reînnoire a celulelor. Siliciul are activitate antioxidantă. Este recunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatoare şi redă pielii echilibrul sau natural.

 Suplimentul alimentar Viaderm Skin Beauty contine acid hialuronic, ulei de Luminita de seara, coenzima Q 10 si siliciu. Acest supliment nutritiv ajută la mentinerea fermităţii pielii şi creşte elasticitatea ei, lasă un ten sănătos şi luminos şi este benefic în toate procesele de vindecare inclusiv iritaţii la nivelul mucoaselor. Uleiul de Luminita de seară s-a dovedit eficient în tratarea acneei rozacee şi a dermatitei atopice. De asemenea contribuie la vindecarea rănilor de la nivelul pielii, a erupţiilor cutanate şi a eczemelor.

Aceste ingrediente stimulează producerea de celule şi reduc semnele de îmbătrânire, contribuie la regenerarea celulară şi echilibrează funcţiile pielii.

Viaderm Skin Beauty îmbunătăţeşte aspectul pielii şi  împlineşte dorinţa tuturor femeilor de a-şi regăsi tinereţea atunci cand se uită în oglindă.

Walmark vă oferă acest produs cu proprietăţi anti-îmbătrânire, produs ce aduce luminozitate şi fermitate pielii.

MATERIAL INFORMATIV DESTINAT PERSONALULUI MEDICAL

 

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook