Pentru bărbaţi

Pentru bărbaţi

Publicat: 01.01.2018

Vizualizări: 126

Libidoul sau apetitul sexual începe, în general, în perioada pubertăţii şi scade odată cu înaintarea în vârstă. Când această problemă intervine în viaţa unui bărbat apar, inevitabil, frustrări şi probleme de încredere.

Există ingrediente naturale cunoscute încă din timpuri străvechi pentru proprietăţile de îmbunătăţire a virilităţii.

Panax Ginseng – ginsengul este o plantă perenă care aparţine genului Panax. Este uşor de recunoscut datorită rădăcinii sale în formă de corp omenesc. Este originar din nord-estul Chinei şi este folosit în medicina tradiţională de mai bine de 200 de ani fiind considerat “rădăcina vieţii”. Rădăcina de ginseng este bogată în ginsenozide şi fitoestrogeni. Ginsenozidele sunt compuşi unici care se găsesc numai în speciile Panax.  În ultimii ani ginsenozilede au fost intens studiate. S-a descoperit că aceste substanţe naturale oferă numeroase beneficii precum:

  • stopează înmulţirea celulelor canceroase;
  • cresc nivelul de testosteron;
  • îmbunătăţesc memoria.

Cel mai cunoscut beneficiu al ginsengului este acela de creştere a libidoului atât la femei cât şi la bărbaţi. Totodată creşte fertilitatea şi îmbunătăţeşte erecţia.

Tribulus Terrestris – în termeni populari Colţii babei, este o plantă cu flori din familia Zygophyllaceae. Creşte în zonele temperate şi tropicale  (sudul Europei, sudul Asiei şi Australia).  Frunzele şi fructele acestei plante conţin saponine steroidice. Aceşti compuşi stimulează producerea de testosteron şi dihidroepiandrosteron (prohormon). Din aceste motive extractul de Tribulus Terrestris creşte apetitul sexual, ajută la creşterea masei musculare la sportivi şi îmbunătăţeşte microcirculaţia.

L-arginina – este un aminoacid. Se găseşte în mod natural în produse lactate, carne de pui, nuci, ciocolată, stafide şi seminţe de floarea soarelui. L-arginina poate fi benefică bărbaţilor care suferă de tulburări erectile. Fiind un precursor al oxidului nitric, l-arginina îmbunătăţeşte fluxul de sânge către zona genitală prin dilatarea vaselor, influenţând astfel dimensiunea, duritatea şi frecvenţa erecţiilor. În acelaşi timp măreşte cantitatea de spermă şi stimulează imunitatea. Deficitul de arginină poate duce la sterilitate.  

Alexandra Gainusa

Consultant Walmark