Conferinţa Naţională de Medicină de Familie

 

 

 

Walmark participă la Conferinţa Naţională de Medicină de Familie ce se desfăşoară in perioada 27-30 martie 2013 la Bucureşti.

26.3.2013

În perioada 27 – 30 martie 2013 va avea loc  Conferinţa Naţională de Medicina Familiei ediţia  a IX a.  Principala temă a conferinţei va fi “Echilibrul delicat între ştiinţă, artă şi comunicare” .

Ca o premieră, în acest an se vor organiza şi  ateliere practice susţinute de medici specialişti, care au ca scop  găsirea unor soluţii viabile pentru dezvoltarea medicinii de familie.

Pe parcursul celor 3 zile medicii îşi vor putea expune temele preferate de cercetare, studii de caz, scheme preferate de diagnostic şi tratament.  Temele vor aborda subiecte precum: patologie respiratorie, vaccinologie, pediatrie, tematică specifică medicinii de familie: prevenţie, monitorizare, comunicare cu pacientul şi interrelaţionare în sistem, sinteză, diagnostică şi terapeutică, legislaţie, etc.

Participanţii vor beneficia de expoziţia producătorilor şi distribuitorilor de medicamente şi suplimente alimentare.

În cadrul acestei conferinţe, compania Walmark va fi prezentă alături de alte companii care îşi desfaşoară activitatea în domeniul medical cu un stand la care puteţi găsi materiale  informative  despre principalele branduri ale companiei: ArtroStop, Urinal, Prostenal, GinkoPrim, Minimarţieni, dar si despre celelalte produse. Pe parcursul celor 3 zile vă aşteptăm cu întrebări la standul nostru.

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook