Walmark la Conferinţa Naţională de Medicina Familiei

În perioada 27-30 martie s-a desfăşurat Conferinţa Naţională de Medicina Familiei ediţia a IX a, eveniment organizat de Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) împreună cu Asociaţia Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov (AMFB).

 

 

2.4.2013

Evenimentul a fost deschis de Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu şi  pe parcursul celor 4 zile s-a bucurat de un foarte mare succes, având un număr mare de participanţi atât din Bucureşti cât şi din ţară.

Temele aflate în dezbatere au  abordat subiecte importante pentru sistemul de medicină primară precum: Rinita alergică și astmul, două manifestări ale aceleiași boli, Managementul terapeutic modern al infecțiilor de tract urinar, Rolul medicului de familie în prevenția și tratamentul bolilor cardiovasculare, Aspecte practice în monitorizarea și tratamentul pacientului cu boala artrozică, Mituri despre vaccinare, efecte secundare/reacții adverse.

Participanţii au avut parte de o expoziţie a  producătorilor şi distribuitorilor de medicamente. În cadrul expoziţiei  Walmark a fost prezentă alături de alţi producători de medicamente şi suplimente alimentare de renume, prin aducerea la cunoştinţa publicului de specialitate lansarea unor noi produse: Minimarţieni Sirop Omega 3, Degasil, Minimarţieni Gummy cu Echinaceea, Livinorm, GinkoPrim Max 100mg.

Minimartieni Sirop Omega 3

Noul Minimarţieni Sirop Omega 3 vine în ajutorul mamelor cu o formulă uşor de administrat, un conţinut crescut de acizii grași polinesaturați de tip Omega 3 şi cu un gust grozav de portocale.

Minimarţieni Sirop Omega 3 este recomandat copiilor de peste 1 an cu o dietă săracă în peşte, pentru îmbunătăţirea comportamentului şi procesului de învăţare.

Specialiştii susţin că acizii grasi Omega 3 au beneficii multiple pentru gândire şi învăţare, după cum urmează: menţine sănătatea şi dezvoltarea normală a creierului, stimulează viteza şi conectivitatea creierului, scade ostilitatea şi furia, îmbunatăţeşte capacitatea de scriere şi citire, ajută la puterea de concentrare, stimulează memoria, susţine dezvoltarea fizică si psihică.

Degasil

Degasil îmbunătăţeşte confortul intestinal şi abdominal prin prevenirea sau reducerea disconfortului legat de acumularea de gaz la nivel abdominal. 

Minimarţieni Gummy cu Echinaceea

Minimarţieni Gummy cu Echinacea vin în sprijinul părinţilor cu o nouă prezentare şi o formulă îmbunătăţită.

Folosită încă din vremuri îndepărtate pentru tratarea diverselor infecţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, în zilele noastre extractul de echinaceea este cunoscut şi pentru efectele benefice pe care le aduce în caz de gripă, răceală şi sindromul oboselii cronice.

Cercetările au arătat că echinaceea stimulează organismul să producă mai multe globule albe, în special limfocite şi o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale). De asemenea, încurajează producţia substanţelor naturale care ajută organismul să lupte împotriva cancerului şi a altor afecţiuni.

Jeleurile aromate au fost  special concepute pentru copiii activi, aflaţi în perioada de creştere, cu vârste de peste 3 ani. Datorită extractului de Echinacea noul Minimarţieni Gummy cu Echinacea îmbunătăţeşte imunitatea pe termen lung, previne gripa şi răceala şi ajută la creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului.

Livinorm

Livinorm conține Hepa DTX Complex, o combinație specială de trei substanțe naturale - silimarină extrasă din Armurariu (Silybum marianum), fosfatidilcolină și acid alfa-lipoic.

Armurariul (bogat în Silimarină) ajută la normalizarea funcțiilor hepatice și îmbunătățește capacitatea ficatului de detoxifiere a organismului. Armurariul sprijină regenerarea celulelor hepatice și ajută la protecția ficatului, pentru ca acesta să își mențină funcțiile normale și să contribuie la procesul de detoxifiere a organismului. În plus, extractul de Armurariu ajută la eliminarea normală a lichidului biliar, favorizând astfel digestia sănătoasă.

GinkoPrim Max 100mg

GinkoPrim Max 100mg este un produs care combină ginkgo biloba şi magneziu. Ginkgo biloba sprijină circulaţia venoasă, contribuind la menţinerea performanţei creierului odată cu trecerea anilor, cât şi la înlăturarea senzaţiei de mâini şi picioare reci. Magneziul este esenţial pentru funcţia şi performanţa mentală, având efect benefic asupra sistemului nervos şi muscular.

Prin intermediul consultanţilor săi, compania  a oferit informaţii şi despre celelalte produse, reuşind astfel să satisfacă dorinţa de cunoaştere a specialiştilor în domeniu.

 

 

Comentarii

comentarii: 0 | ultimul: 1.1.1 0:00:00

Alătură-te discuţiei

Meniu principal

Caută

Caută

Coşul de cumpărături
Identificare
Ĩnscrie-te în CSW
x

Ai uitat parola?

Ĩnscrie-te în CSW

Login prin Facebook

APEL GRATUIT
0 800 800 279
L-V: 8:30-17:00
Vino cu noi pe Facebook